nikoscorsa 3 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 3 Νοεμβρίου 2009 Γειά σας παιδια! Το όνομα μου ειναι νίκος και ειμαι σχετικα λιγο καιρο στο αθλημα, εδω και 4 χρονια εχω χρυσοψαρα αλλα τον φλεβαρη ξεκινησα με τροπικα αγοραζοντας ενα μεταχειρισμενο 120 λιτρα και εχω φτασει τωρα να εχω 3 ενυδρεια: Το 1ο 380 λιτρα με 2 τυλαπιες, 6 δολλαρια. 5 μελανωταινιες, 4 αγγελοψαρα(σκαλαρια),2 πλεκοστομους, 2 αφρικανικες κιχλιδες, μια γαριδα και 3 χρυσοψαρα(τα οποια εβαλα προσωρινα λογο τεχνικων προβληματων)(ξερω οτι τα ψαρια που ανεφερα παραπανω δεν ταιριαζουν μεταξυ τους αλλα ετοιμαζομαι συντομα για αγορα ενως ακομα ενυδρειου για τα ''ημιαγρια'') Το 2ο 120 λιτρα σχεδον γεματο φυτα με gyppies, platties,platties balloon, xiphophorous, siamese algae eaters, 3 γαριδες, snails και 3 albino cory.. νομιζω αυτα ειναι.. Το 3ο 30 λιτρα με ενα betta.. Αυτα απο μενα παιδια, πιστευω να καταφερω να ανεβασω φωτο συντομα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 3 Νοεμβρίου 2009 Καλως ορισες φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 3 Νοεμβρίου 2009 Καλως όρισες!!!! Κανε μια παρουσιαση των ενυδρειων σου στις καταλληλες κατηγοριες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 3 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 3 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoscorsa 3 Νοεμβρίου 2009 Author #5 Share 3 Νοεμβρίου 2009 Καλως σας βρηκα παιδια.!! συντομα (πιστευω) θα κανω και μια παρουσιασουλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 3 Νοεμβρίου 2009 #6 Share 3 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 3 Νοεμβρίου 2009 #7 Share 3 Νοεμβρίου 2009 Καλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 3 Νοεμβρίου 2009 #8 Share 3 Νοεμβρίου 2009 καλωσηρθες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος