ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Νοεμβρίου 2009 #26 Share 4 Νοεμβρίου 2009 Αντί να κάνω αλλάγη νερού 25% που λέει το φάρμακο θα συμπληρώσω με νερό το ενυδρείο Όχι !!! Θα πετάξεις όσο περισσότερο νερό γίνεται και θα συμπληρώσεις . Αν θέλεις έχω ενα ενυδρείο 200 λίτρα που μπορώ να σου φιλοξενήσω για λίγο καιρό μερικά ψάρια , θα πρέπει όμως να έρθεις Αιγάλεω . Συνεννόηση με π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 4 Νοεμβρίου 2009 #27 Share 4 Νοεμβρίου 2009 Nα και η φώτογραφία.Δεν ξέρω τι μπορείτε να καταλάβετε.Το νερό είναι μίσο γιατί κάνω την θεραπεία. Μετρήσεις νερού PH=8 ,AMMO=0 , NO2=0 ,NO3=70,KH=5 ,GH=10 Εγω θα επιμεινω λιγο ... αυτες ειναι οι μονιμες μετρησεις σου στο ενυδρειο; Σε τετοιο νερο εγινε η αναπαραγωγη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 5 Νοεμβρίου 2009 Author #28 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Εγω θα επιμεινω λιγο ... αυτες ειναι οι μονιμες μετρησεις σου στο ενυδρειο; Σε τετοιο νερο εγινε η αναπαραγωγη; Nαι.Αυτές είναι οι μετρήσεις του ενυδρείου.Η αναπαραγωγή βέβεαια πριν 1,5 χρόνο δεν έγινε σε αυτό το ενυδρείο.Το ενυδρείο που έγινε η αναπαραγωγή ήταν στο φυτεμένο μου με PH=6 KH=3 GH=5. Σε αυτό το ενυδρείο μπήκαν τα ψάρια αφου έγιναν 4 μηνών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 5 Νοεμβρίου 2009 #29 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά μην τρελενόμαστε τα ψάρια δεν αρρώστησαν απο το ΡΗ και απο το σκληρό νερό . Η αιτία είναι ο υπερπληθησμός συν οτι έπεσε το φάρμακο σε συνδυασμό με τη μείωση του νερού τα πράγματα χειροτέρεψαν . Απο εδω και πέρα θα έχουμε ασθένειες και δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοκάνουμε για να ανακάμψουν τα ποιο ανθεκτικά . Πρέπει να φύγουν ψάρια ..... χθές !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 5 Νοεμβρίου 2009 #30 Share 5 Νοεμβρίου 2009 ΣΤΑΜΑΤΗ δεν σταθηκα σε αυτο .... υψηλο ΡΗ .... για την ασθενεια (ασχετα αν δεν θα επρεπε να ειναι ετσι το νερο τους) ...... η απορια μου ηταν για το αν αναπαραχθηκαν σε αυτες τις τιμες (φανταζομαι καταλαβαινεις γιατι ρωτησα). Συμφωνω βεβαια για το ..... χτες.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis 1969 5 Νοεμβρίου 2009 #31 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Toσο ομορφα ψαρια και να ειναι τοσο πολυ στριμωγμενα; Κανε κατι γρηγορα φιλε. Καλυτερα να τα χαρισεις παρα να τα χασεις ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος