bill28 12 Νοεμβρίου 2009 #101 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Ναι.- Εχω δει την φαση και ειναι ολα τα λεφτα! Εχει ναυαγιο απο οτι θυμαμαι εκει,σωστα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Νοεμβρίου 2009 Author #102 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Ωρε "πειραγμενε" ... εγραψα ... πριν 2 χρονια οτι βρεθηκα εκει!!! Σε αυτον τον κολπο πισω απο την πλατη μου, το πιασανε το "θηριο" που εχει στο ενυδρειο της Ροδου.- Αλααααα και σακακι Roberto Calitch....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Νοεμβρίου 2009 Author #103 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Στρατο ειναι αυτος που μου ελεγες???? Kαι αυτη,αλλα και αλλη μια με περιπου ιδιου μηκους ψαρι απο Ευβοικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmaliaZ 13 Νοεμβρίου 2009 #104 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Ξεκινησα ψαροτουφεκο φετος το καλοκαιρι.... μετα ειδα ενα ντοκυμαντερ, το Earthlings, και εμαθα οτι τα ψαρια νιωθουν πονο οπως ολα τα ζωα, και τωρα διαβαζω για τους καρχαριες Μαλλον δε θα ειμαι απο τις λιγες κοπελες που ασχολουνται με το σπορ τελικα Offtopic Οποιος δεν εχει δει το Earthlings και εχει γερο στομαχι να το δει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 13 Νοεμβρίου 2009 #105 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Αλλααααα και σακακι Roberto Calitch....... Ο Ρομπερτο ειναι φιλος ... η πλακα ομως ειναι οτι δεν ξερει οτι φοραω σακακι δικο του!!! Το ειχε φιαξει αλλος φιλος για το Ρομπερτο ... περασα ... ζητησα .... δεν ειχε δικο του ... μου εδειξε αυτο, το πηρα κι'εφυγα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 13 Νοεμβρίου 2009 #106 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Εχω δει την φαση και ειναι ολα τα λεφτα! Εχει ναυαγιο απο οτι θυμαμαι εκει,σωστα; Νομιζω πως οχι, αλλα θα ρωτησω το Βασιλη και θα σου πω.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 13 Νοεμβρίου 2009 #107 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Να ρε παιδια και ο Νικος φοραει καλτσακια (απο αλλο θεμα Νικο ειναι) Α ρε καμαρι ο θηρευτης Νικο το dvd που ελεγες μηπως ειναι το '' Και οι κυνηγοι κυνηγιουνται'' Ξεκινησα ψαροτουφεκο φετος το καλοκαιρι.... μετα ειδα ενα ντοκυμαντερ, το Earthlings, και εμαθα οτι τα ψαρια νιωθουν πονο οπως ολα τα ζωα, και τωρα διαβαζω για τους καρχαριες Μαλλον δε θα ειμαι απο τις λιγες κοπελες που ασχολουνται με το σπορ τελικα Offtopic Οποιος δεν εχει δει το Earthlings και εχει γερο στομαχι να το δει! μιας και εγω ψαροντουφεκας, που μπορω να βρω αυτα τα DVD???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 13 Νοεμβρίου 2009 #108 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Ψαξε το site ... και κανε κι'ενα τηλεφωνο να το ζητησεις. http://www.bleutec.eu/greek/index.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 13 Νοεμβρίου 2009 #109 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Να κι' η σελιδα με τα DVD .... http://www.bleutec.eu/greek/category.asp?CatID=486 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 13 Νοεμβρίου 2009 #110 Share 13 Νοεμβρίου 2009 εγω στην θεση σας δεν θα το έβλεπα! Ματωσε η καρδια μου πραγματικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 13 Νοεμβρίου 2009 #111 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Το dvd το εχω,θα ηταν παρανομο αν το βαζαμε το σαββατο στο ολυμπικο να παξει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 13 Νοεμβρίου 2009 #112 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Το dvd το εχω,θα ηταν παρανομο αν το βαζαμε το σαββατο στο ολυμπικο να παξει??? Φωτη σου ειναι ευκολο να κανεις μια αντιγραφη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 13 Νοεμβρίου 2009 #113 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Βασικα,δεν μπορεις να καταλαβεις τι ψαρι ειναι αυτο που δειχνει στο dvd.καθως ειναι αρκετα θολα και βαθια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 13 Νοεμβρίου 2009 #114 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Φωτη σου ειναι ευκολο να κανεις μια αντιγραφη.... θα μας πανε μεσα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 13 Νοεμβρίου 2009 #115 Share 13 Νοεμβρίου 2009 θα μας πανε μεσα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 15 Νοεμβρίου 2009 #116 Share 15 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος