antonisg1982 1 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 1 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας, είμαι νέος στο άθλημα. Μου έκαναν δώρο ένα ενυδρείο 25λίτρων. Θα ήθελα να μου πείτε μερικές προτάσεις σχετικά με τι ψάρια μπορώ να βάλω. Θα ήθελα να ασχοληθώ με το γλυκό νερό. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 1 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 1 Νοεμβρίου 2009 ένας μονομάχος είναι ότι πρέπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 1 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 1 Νοεμβρίου 2009 καλως ηρθες διαβασε μερικα αρθρα πριν προχωρησεις ... http://www.aquazone.gr/... http://www.aquazone.gr/... http://www.aquazone.gr/... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 1 Νοεμβρίου 2009 ένας μονομάχος είναι ότι πρέπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisg1982 1 Νοεμβρίου 2009 Author #5 Share 1 Νοεμβρίου 2009 να ρωτήσω κάτι άλλο. μαζί με μονομάχο μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά άλλο ψάρι? επίσης τα ψάρια καθαριστές πρέπει να υπάρχουν σε κάθε ενυδρείο ή είναι προαιρετικά? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 1 Νοεμβρίου 2009 #6 Share 1 Νοεμβρίου 2009 να ρωτήσω κάτι άλλο. μαζί με μονομάχο μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά άλλο ψάρι? επίσης τα ψάρια καθαριστές πρέπει να υπάρχουν σε κάθε ενυδρείο ή είναι προαιρετικά? ευχαριστώ ΟΧΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 1 Νοεμβρίου 2009 #7 Share 1 Νοεμβρίου 2009 να ρωτήσω κάτι άλλο. μαζί με μονομάχο μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά άλλο ψάρι? επίσης τα ψάρια καθαριστές πρέπει να υπάρχουν σε κάθε ενυδρείο ή είναι προαιρετικά? ευχαριστώ Δυστυχως οχι φιλε μου.ΕΙΔΙΚΑ σε αυτα τα λιτρα δεν μπορεις να βαλεις ουτε γαριδουλες οπως βαζουν καποιοι μαζι με μονομαχο.Τα ψαρια που λες μπορουν να τα αντικαταστησουν 1-2 σαλιγγαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisg1982 1 Νοεμβρίου 2009 Author #8 Share 1 Νοεμβρίου 2009 οκ. δλδ από ότι καταλαβα ένας μονομάχος με 1-2 σαλιγκάρια θα είναι μια χαρά! μπορώ αντί μονομάχο να βάλω μερικά guppy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 1 Νοεμβρίου 2009 #9 Share 1 Νοεμβρίου 2009 οκ. δλδ από ότι καταλαβα ένας μονομάχος με 1-2 σαλιγκάρια θα είναι μια χαρά! μπορώ αντί μονομάχο να βάλω μερικά guppy? μονο ΜΟΝΟΜΑΧΟ τιποτα αλλο,αν θες να βαλεις γκαπυ θα πας να αγορασεις ενα νεο ενυδρειο απο 60 λτ και πανω ,θα το φυτεψεις και θα βαλεις εκει ενα ή δυο αρσενικα με τρια η εξι θηλικα.Σε αυτο που εχεις μονο ΜΟΝΟΜΑΧΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisg1982 1 Νοεμβρίου 2009 Author #10 Share 1 Νοεμβρίου 2009 πολύ ωραία! ευχαριστώ για τις συμβουλές σας! θα επανέλθω με φωτογραφίες και μετρήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisg1982 3 Νοεμβρίου 2009 Author #11 Share 3 Νοεμβρίου 2009 γεια σας πάλι. το άρθρο με το στρώσιμο ενυδρείου δεν δουλεύει. μπορείτε να το τσεκάρετε? επίσης ήθελα να ρωτήσω το εξής. Καθαρισμός του ενυδρείου πρέπει να γίνετε με σκούπα κάθε βδομάδα? δεν θα πρέπει να μένουν κ λίγα υπολείματα τροφής κάτω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 3 Νοεμβρίου 2009 #12 Share 3 Νοεμβρίου 2009 (edited) Εδώ είναι ένα αρθρο περι σκούπας βυθού. Εγώ προσωπικα στους δύο μήνες δεν έχω κάνει και δεν σκοπεύω να κάνω σύντομα. Απο κεί και πέρα... Ο καθένας το δικό του Όσο για τα υπολείματα τροφής αν έχεις σαλιγκάρια μεσα, ναι καλό θα είναι για να τρώνε. Αν όχι, τότε δεν πρέπει να μένουν γιατι παράγουν πολύ αμμωνία! Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2009 - tsoum Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisg1982 5 Νοεμβρίου 2009 Author #13 Share 5 Νοεμβρίου 2009 αυτό είναι το ενυδρείο μου. πείτε μου τη γνώμη σας ή συμβουλές για να κάνω κάποιες αλλαγές. Το χρυσόψαρο που είνια μέσα πρόκειται να μετακομίσει. Οι τιμές που είχα είναι οι εξής: ph:6.8 KH:10 GH: 13 No2: 0 NO3: 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 5 Νοεμβρίου 2009 #14 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Βγαλε τα κογχυλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 5 Νοεμβρίου 2009 #15 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Tα κοχυλια πρεπει οντως να τα βγαλεις,επεισης και το χρησοψαρακι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος