karrot 25 Μαρτίου 2010 Author #26 Share 25 Μαρτίου 2010 είναι εσωτερικό με μικρό κάδο.hailea hl-bt200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Μαρτίου 2010 #27 Share 25 Μαρτίου 2010 Προσχε μην βουλωνει πιο γρηγορα τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 19 Φεβρουαρίου 2011 Author #28 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 επίσης αγόρασα μια amano και όταν πήγα σπίτι είδα δυστυχώς ότι δεν είχε ένα μάτι(ουδέν σχόλιον) κρίμα για την γαρίδα τσπ δεν θέλω να την πάω πίσω γιατί άμα είναι να ψοφήσει ας ψοφήσει σε ένα καλό περιβάλλον και όχι σε ένα pet shop είχα δει σε κάτι ντοκιμαντέρ άμα θυμάμαι καλά ότι μερικά ασπόνδυλα έχουν την ικανότητα να ξαναφτιάχνουν διάφορα όργανα όπως πχ τα μάτια.Υπάρχει αυτή η πιθανότητα ή δεν θυμάμαι καλά? Δυστυχώς το ψάρι πριν από λίγο καιρό ψόφησε ήταν και το πρώτο μου ψάρι άντεξε ένα χρόνο περίπου .Δυστυχώς το είχα ταλαιπωρήσει και εγώ στην αρχή σαν αρχάριος Πάντως η γαρίδα με το ένα μάτι ζει ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος