manos27 1 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 1 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους!Είμαι νέος...στο φόρουμ και ηθελα τα φώτα, των οσων γνωρίζουν, απο pacu. Θέλω να τα βάλω στο κοινωνικό προς το παρον μέχρι να μεγαλώσουν (1,5cm), υπάρχει περιπτωση να μου πειραξουν τα άλλα;(xipho-labeo-kiss-sae-barb-snails). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 1 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 1 Νοεμβρίου 2009 δεν θα σου αφησει τιποτα ορθιο.ξεφορτωσου το οσο ειναι καιρος και θα με θυμηθεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 1 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 1 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους!Είμαι νέος...στο φόρουμ και ηθελα τα φώτα, των οσων γνωρίζουν, απο pacu. Θέλω να τα βάλω στο κοινωνικό προς το παρον μέχρι να μεγαλώσουν (1,5cm), υπάρχει περιπτωση να μου πειραξουν τα άλλα;(xipho-labeo-kiss-sae-barb-snails). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ολα αυτα ειναι σε ΕΝΑ μονο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 1 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 1 Νοεμβρίου 2009 τα pacu μεγαλωνουν παρα πολυ γρηγορα κ φτανουν για πλακα τα 50 cm. δεν θα μεινει τιποτα ορθιο. θα κοπανιουνται απο δω κ απο κει απο το στρες κ οταν θα αγανακτησεις δεν θα τα παιρνει κανενας, ουτε κ τα μαγαζια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος