PPAP 2 Μαίου 2006 #1 Share 2 Μαίου 2006 Τι μπορεί να περιέχει ένα κουτί από φενιζόλ;;;;;;;; Υ.Γ. Ετσι για να σας κρατήσω σε αγωνία Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 2 Μαίου 2006 #2 Share 2 Μαίου 2006 Εγω ξερω, αλλα δεν λεω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 2 Μαίου 2006 #3 Share 2 Μαίου 2006 Μήπως μια στερεφωνικιά τηλεόραση 29 ιντζών μάρκας SONY FLAT BLACK TRINITRON 100 Mhz σάρωση και δε συμμαζεύται, προσφορά απο το Ραδιο Περασίδη ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 2 Μαίου 2006 #4 Share 2 Μαίου 2006 Μήπως ένα πιράνι? Λέω εγώ τώρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 2 Μαίου 2006 #5 Share 2 Μαίου 2006 Μηπως κατι που αρχιζει απο 'κα' και τελειωνει 'τα'? Που ειναι μεσα σε σελοφαν?Εχει και παρατεταμενη διαρκεια! Μηπως ειναι αυτο κυρ Πετρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 2 Μαίου 2006 #6 Share 2 Μαίου 2006 (edited) Μήπως πρέπει να πάτε μέχρι το aquazone cafe; και να συνεχίσετε εκεί ; Εκτός και το φελιζολ περιέχει θηρευτή . Έγινε επεξεργασία 2 Μαίου 2006 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 2 Μαίου 2006 #7 Share 2 Μαίου 2006 Δέν μπορώ να σκεφτώ κάτι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 3 Μαίου 2006 #8 Share 3 Μαίου 2006 (edited) Αποκτεισαμε καινουργιο μωρο - πιρανχακι αγαπητε κ. Πέτρο που εχετε και γεννεθλια σημερα; Χρονια πολλα να ζησετε και οτι επιθυμειτε με πολλα μωρα - πιρανχακια και λιτρα και πανω απο ολα με υγεια Έγινε επεξεργασία 3 Μαίου 2006 - GIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 3 Μαίου 2006 Author #9 Share 3 Μαίου 2006 Δέν μπορώ να σκεφτώ κάτι..... 20796[/snapback] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 3 Μαίου 2006 Author #10 Share 3 Μαίου 2006 Αποκτεισαμε καινουργιο μωρο - πιρανχακι αγαπητε κ. Πέτρο που εχετε και γεννεθλια σημερα; Χρονια πολλα να ζησετε και οτι επιθυμειτε με πολλα μωρα - πιρανχακια και λιτρα και πανω απο ολα με υγεια 20841[/snapback] Ευχαριστώ πολύ Τζίνια ..Επειδή η ψηφιακή αδυνατεί να συγχρονιστεί με το pc επιστρέφω επί του θέματος εντός των ημερών οεοοοο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 3 Μαίου 2006 #11 Share 3 Μαίου 2006 (edited) Το εκανες δωρο στον εαυτο σου για τα γενεθλια σου?!?!?!? Λεω να του στειλω κανα πακετο οδοντοκρεμες, γιατι απ'οτι ξερω ειναι "προικισμενο"! Έγινε επεξεργασία 3 Μαίου 2006 - zak Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 3 Μαίου 2006 Author #12 Share 3 Μαίου 2006 (edited) Το εκανες δωρο στον εαυτο σου για τα γενεθλια σου?!?!?!? Λεω να του στειλω κανα πακετο οδοντοκρεμες, γιατι απ'οτι ξερω ειναι "προικισμενο"! 20997[/snapback] Οχι....Κάποιος άλλος μου το έκανε δώρο (γκουχ γκουχ χμμμ) για τα γενέθλια μου......Αυτό σημαίνει και αυτό που έχω στην υπογραφή I have one master in side me........ Μεταφέρω το θέμα στο cafe για να συνεχιστεί Έγινε επεξεργασία 3 Μαίου 2006 - PPAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος