sv2gfx 31 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 31 Οκτωβρίου 2009 Σκοπεύω να φτιάξω μια βάση για το ενυδρείο μου.. Έχω δυο σχέδια στο μυαλό μου.. Θέλω να μου πείτε ποιό από τα δύο θα αντέξει το βάρος (150 κιλά μικτά). Θα παραγγείλω ξύλα από κατάστημα τύπου praktiker.. Πιστεύετε 18mm ξύλο θα είναι αρκετό πάχος για κάθε σανίδα? Παραθέτω τα σχέδιά μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 1 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 1 Νοεμβρίου 2009 Μια χαρά είναι το πάχος, όσο για τον σχεδιασμό προτιμότερο είναι το πρώτο που έχει και κόντρες για να μην παίζει δεξιά-αριστερά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 1 Νοεμβρίου 2009 Μια χαρά είναι το πάχος, όσο για τον σχεδιασμό προτιμότερο είναι το πρώτο που έχει και κόντρες για να μην παίζει δεξιά-αριστερά. Γιωργο... και το δεξια έχει κόντρες όπως το βλεπω εγω..... αλλα τις έχει πίσω... Εαν τις έβαζε στη μέση θα ήταν καλύτερα. Απλα πρεπει νομιζω να δει τι χωρους αποθηκευσης θα ηθελε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος