tsoum 30 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 30 Οκτωβρίου 2009 Τα παρακάτω ψάρια βρίσκονται στο ενυδρείο του γραφείου του πατέρα μου... Τα έχει μερικά χρονάκια και... επιζούν. Δεν ξέρω τι είδος είναι (Κιχλίδες Αμερικής τα κόβω) και θα ήθελα να μου πείτε περι τίνος πρόκεινται. ΙΔΟΥ: Υ.Γ. Δεν θέλω ποστ που να λένε "Αυτό δεν είναι γι'αυτα τα λίτρα", "Αυτά δεν είναι συμβατά μεταξύ τους". Δυστυχως δεν τον πολυενδιαφέρει τον πατέρα μου. Λέει "Αφού κολυμπάνε.... " και δεν μπορώ να κανω τίποτα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 30 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 30 Οκτωβρίου 2009 (edited) στην τετάρτη φωτογραφία πρέπει να είναι Αμερικής στην πρώτη φωτογραφία το άσπρο ψαράκι είναι σίγουρα Αμερικής Έγινε επεξεργασία 30 Οκτωβρίου 2009 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 30 Οκτωβρίου 2009 Author #3 Share 30 Οκτωβρίου 2009 Καποιο συγκεκριμένο είδος; Τα "μαυρα" είναι το ίδιο είδος. Και μια ακόμα φωτογραφία των ασπρων που ξέχασα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 30 Οκτωβρίου 2009 #4 Share 30 Οκτωβρίου 2009 η άσπρη είναι Juvenile Pink Convict Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 30 Οκτωβρίου 2009 Author #5 Share 30 Οκτωβρίου 2009 Εκτός κι αν ζει καμια 10 χρόνια τότε δεν είναι juvenile αλλα... νάνος. Απ'οτι ξέρω τα έχει πάνω απο 2 χρονια... Τουλάχιστον τώρα ξέρω... Θα τον πείσω να βάλει αμμο και μερικές πέτρες για να κρύβονται. Τώρα όλα κρύβονται πίσω απο το φίλτρο και ενα ψευτικο φυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 30 Οκτωβρίου 2009 #6 Share 30 Οκτωβρίου 2009 τελικά η ασπρόμαυρη και η άσπρη είναι Juvenile Convict Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 30 Οκτωβρίου 2009 #7 Share 30 Οκτωβρίου 2009 δεν είναι νάνος αυτές μεγαλώνουν μέχρι 6 ίντσες μπορεί να έπαθαν νανισμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Οκτωβρίου 2009 #8 Share 30 Οκτωβρίου 2009 Cryptoheros nigrofasciatus Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 30 Οκτωβρίου 2009 Author #9 Share 30 Οκτωβρίου 2009 δεν είναι νάνος αυτές μεγαλώνουν μέχρι 6 ίντσες μπορεί να έπαθαν νανισμό Αυτό εννοώ... Είναι 6 ψάρια σε 70 λίτρα.... Cryptoheros nigrofasciatus Οκ, τα βρήκαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 30 Οκτωβρίου 2009 #10 Share 30 Οκτωβρίου 2009 ναι κοίτα και εδώ http://www.peteducation.com/article.cfm?c=...56&aid=2549 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 30 Οκτωβρίου 2009 #11 Share 30 Οκτωβρίου 2009 Είναι 100% convict , το πρωί έτυχε να συναντήσω 3 σε ενα σπίτι ενος πελάτη,σε 98 λίτρα μαζί με 2 ακόμα labidichromis(yellow black back) οι 2 ήταν περίπου στα 8-10 εκατοστά με εμφανές το καρούμπαλο και η 3 δεν ξεπερνούσε τα 6.Απ οτι πληροφορήθηκα και τα 3 ψάρια είχαν μπει ταυτόχρονα στο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος