iki28 11 Νοεμβρίου 2009 #51 Share 11 Νοεμβρίου 2009 Ε ναι λοιπον θα ειμαι και εγω εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 11 Νοεμβρίου 2009 #52 Share 11 Νοεμβρίου 2009 ετσι να μαζευομαστε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 11 Νοεμβρίου 2009 #53 Share 11 Νοεμβρίου 2009 Μια παρακληση..... αν εχει καποιος και του ειναι ευκολο να φερει 1 - 2 ριζες απο Pogostemon helferi... Θελω και εγω, παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoscorsa 12 Νοεμβρίου 2009 #54 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια μια ερωτηση... Συνηθως μεχρι τι ωρα καθεστε περιπου?? γιατι δεν νομιζω να προλαβω πριν τις 7... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Νοεμβρίου 2009 #55 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια μια ερωτηση... Συνηθως μεχρι τι ωρα καθεστε περιπου?? γιατι δεν νομιζω να προλαβω πριν τις 7... Αμα εχει μπυρα, που εχει παντα, μεχρι τις 8-9 και βλεπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Νοεμβρίου 2009 #56 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Παιδια θα φερω καμια 10ρια guppy, οποιος θελει κατι ιδιαιτερο σε αναλογιες ας μου πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoscorsa 12 Νοεμβρίου 2009 #57 Share 12 Νοεμβρίου 2009 (edited) Ωραια πιστευω 90% θα προλαβω!!(μια τελευταια ερωτηση).. τα ψαρια- φυτα- σαλιγκαρια(οτιδηποτε) που φαιρνετε στις συναντησεις αντεχουν τοση ωρα στα σακουλακια??(γιατι θελω να φερω και γω καποια κλαδεματα(πιστευω να προλαβω να τα κοψω) στη συναντηση) Μηπως θελει κανεις κλαδεματα Egeria densa δεν ξερω ποσα θα χω.. και τετοια σαλιγκαρια..?? Έγινε επεξεργασία 12 Νοεμβρίου 2009 - nikoscorsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Νοεμβρίου 2009 #58 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Ωραια πιστευω 90% θα προλαβω!!(μια τελευταια ερωτηση).. τα ψαρια- φυτα- σαλιγκαρια(οτιδηποτε) που φαιρνετε στις συναντησεις αντεχουν τοση ωρα στα σακουλακια??(γιατι θελω να φερω και γω καποια κλαδεματα(πιστευω να προλαβω να τα κοψω) στη συναντηση) Μηπως θελει κανεις κλαδεματα Egeria densa δεν ξερω ποσα θα χω.. [/url][/img] και τετοια σαλιγκαρια..?? [/url][/img] Δεν εχουν προβλημα τα φυτα και σαλιγκαρια. Οι φωτο δεν φαινονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoscorsa 12 Νοεμβρίου 2009 #59 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Να και η egeria densa [/url] [/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoscorsa 12 Νοεμβρίου 2009 #60 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Δεν εχουν προβλημα τα φυτα και σαλιγκαρια. Οι φωτο δεν φαινονται. Το ξερω!! Σορρυ... ...Τις εφτιαξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Νοεμβρίου 2009 #61 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Το ξερω!! Σορρυ... ...Τις εφτιαξα Σαλιγκαρια, τι να σου πω, δεν νομιζω κανεις να θελει.... Αμα εχεις κλαδεματα φερε, ολο και καποιος θα τα παρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 12 Νοεμβρίου 2009 #62 Share 12 Νοεμβρίου 2009 αφου θα φερεις κλαδεματα,αυτοματως φερνεις και σαλιγκαρια των φυτων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 12 Νοεμβρίου 2009 #63 Share 12 Νοεμβρίου 2009 γυρευω τα Echinodorus tenellus HEMIANTHUS MICRANTHEMOIDES Sagittaria subulata Eleocharis parvula Cryptocoryne walkeri CRYPTOCORYNE X WILLISII 'LUCENS' ELEOCHARIS ACICULARIS Rotala rotundifolia (indica) Cryptocoryne spiralis Cryptocoryne retrospiralis Hygrophila polysperma προς θεου δεν ειμαι ζητουλας απλα το φυτεμενο μου παει χαλια και αποφασισα να το φυτεψω απο την αρχη με τα απο πανω φυτα.... αν σε καποιον περισευει κατι και εχει κλαδεμα για πεταμα(Εδω ειμαι εγω) ας μου φερει στην συναντηση..... ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
τζιμακος 12 Νοεμβρίου 2009 #64 Share 12 Νοεμβρίου 2009 θελει κανενας να φερω χαλικι 25 κιλα που εχω στη συναντηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 12 Νοεμβρίου 2009 #65 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Να και η egeria densa [/url] [/img] Εγω θελω αν εχεις φερε Link to comment Share on other sites More sharing options...
τζιμακος 12 Νοεμβρίου 2009 #66 Share 12 Νοεμβρίου 2009 μολις τελειωσα με την αμμο και το επληνα και με βραστο νερακι....φρεσκαδουρα λεμε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Νοεμβρίου 2009 #67 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Όποιος έρθει θα παρει και τετοια.... Δεν ξέρω πώς τα λένε... αλλα έχω πολλα... παρα πολλα.... Εμενα με βοηθανε στη δωση του φλουρισ... ο νινταλ μου ειπε οτι βοηθανε και στο ταισμα των κοραλιων... Οριστε... Χωριτικότητας 3ml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τζιμακος 12 Νοεμβρίου 2009 #68 Share 12 Νοεμβρίου 2009 θελω θελω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 12 Νοεμβρίου 2009 #69 Share 12 Νοεμβρίου 2009 (edited) και εγω θελω 1.... Έγινε επεξεργασία 12 Νοεμβρίου 2009 - chris z3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Νοεμβρίου 2009 #70 Share 12 Νοεμβρίου 2009 ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΩ... ΕΣΕΙΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 13 Νοεμβρίου 2009 #71 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Εγω δε θα μπορεσω γιατι αυριο ειναι ο μεγαλος αγωνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 Νοεμβρίου 2009 #72 Share 13 Νοεμβρίου 2009 (edited) Όποιος έρθει θα παρει και τετοια.... Δεν ξέρω πώς τα λένε... αλλα έχω πολλα... παρα πολλα.... Εμενα με βοηθανε στη δωση του φλουρισ... ο νινταλ μου ειπε οτι βοηθανε και στο ταισμα των κοραλιων... Οριστε... Χωριτικότητας 3ml. Πιπέτες , http://www.bioset.gr/bioset/pipetes.html ,κάποτε τα λέμε και παστεράκια. Έγινε επεξεργασία 13 Νοεμβρίου 2009 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 13 Νοεμβρίου 2009 #73 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Πιπέτες , http://www.bioset.gr/bioset/pipetes.html ,κάποτε τα λέμε και παστεράκια. σταγονομετρο για να μην δυσκολευουμε τη ζωη μας!! πιπετες και... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 Νοεμβρίου 2009 #74 Share 13 Νοεμβρίου 2009 σταγονομετρο για να μην δυσκολευουμε τη ζωη μας!! πιπετες και... Το πήραμε πιο πονηρά βλέπω .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 14 Νοεμβρίου 2009 #75 Share 14 Νοεμβρίου 2009 Τελικά θα με φάει η δουλειά! Από τις 6 το πρωί στο πόδι και ούτε που ξέρω πότε θα τελειώσω. Άσκημη περίοδο αποφάσισα να κόψω το κάπνισμα Δεν νομίζω να καταφέρω να έρθω, αν και δεν νομίζω να λείψω και σε κανέναν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος