nikoloutso 10 Νοεμβρίου 2009 #26 Share 10 Νοεμβρίου 2009 εχω παρα,μα παρα πολυ ξηρη τροφη σε μορφη granul καταλληλη για δισκους και σκαλαρια. τα ψαρια μου μεγαλωσανε και δεν μπορουν ουτε να την δουν,ποσο μαλλον να την φανε! οποιος θελει να δηλωσει παρων για να ξερω ποσο να φερω και να κρατατε σακουλακια!! Για κοπαδοψαρα κανει?? Rummynose - Αρλεκινους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 10 Νοεμβρίου 2009 Author #27 Share 10 Νοεμβρίου 2009 Σταθηηηηηη Αμα δεν εχω κανενα να με πειραζει,τρωγομαι μονος μου............ προσκηνω!! Kαι οι θαλασσινοι?? Και σε αυτους ανηκε ο κ. Στρατος!! Από πανω του?? Συμπερασμα.... Στρατος...ο ανθρωπος του λαου... ανήκει παντου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 10 Νοεμβρίου 2009 Author #28 Share 10 Νοεμβρίου 2009 λπν... εχω μια σακουλιτσα με καμια 10 - 20 φυλλα απο Πλατανο (πολυ εξω απο πολη) μακρια απο χωραφια (λιπασματα - φυτοφαρμακα) και μαλιστα διπλα απο λιμνη (ηταν ο πλατανος).... θα τα φερω στην συναντηση και οποιος θελει περνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 10 Νοεμβρίου 2009 #29 Share 10 Νοεμβρίου 2009 εχω παρα,μα παρα πολυ ξηρη τροφη σε μορφη granul καταλληλη για δισκους και σκαλαρια. τα ψαρια μου μεγαλωσανε και δεν μπορουν ουτε να την δουν,ποσο μαλλον να την φανε! οποιος θελει να δηλωσει παρων για να ξερω ποσο να φερω και να κρατατε σακουλακια!! Τα σκαλαρακια μου δεν θα ελεγαν οχι ,οποτε να υπολογησεις και μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 10 Νοεμβρίου 2009 #30 Share 10 Νοεμβρίου 2009 Nα δηλώσω και εγώ παρών στην συνάντηση και θα καθήσω δίπλα απο τον Στράτο Θα φέρω και πίστιες(και φακές μαζί) για όποιον θέλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 10 Νοεμβρίου 2009 #31 Share 10 Νοεμβρίου 2009 Για κοπαδοψαρα κανει?? Rummynose - Αρλεκινους? φερε σακουλακι να παρεις μια ποσοτητα και να δεις αν την τρωνε! τετοια τροφη: http://www.drsfostersmith.com/images/Categ...19160_36063.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 10 Νοεμβρίου 2009 #32 Share 10 Νοεμβρίου 2009 προσκηνω!! Συμπερασμα.... Στρατος...ο ανθρωπος του λαου... ανήκει παντου... Σωστος !!!!! Οπου καφε οι Δισκαδες >> πρασινο οι Αφρικανοι >> μπλε οι Θαλασσινοι Οπου κοκκινο η καρεκλα του Στρατου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Νοεμβρίου 2009 #33 Share 10 Νοεμβρίου 2009 Παιδια,κατανοω τη ζηλια σας που δεν εχετε αφρικανικο ενυδρειο,και ειμαι προθυμος να σας βοηθησω να το στησετε................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Νοεμβρίου 2009 #34 Share 10 Νοεμβρίου 2009 ΕΝΣΤΑΣΗ!!!! Γιατι πρασινο οι Αφρικανοι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 10 Νοεμβρίου 2009 #35 Share 10 Νοεμβρίου 2009 φερε σακουλακι να παρεις μια ποσοτητα και να δεις αν την τρωνε! τετοια τροφη: http://www.drsfostersmith.com/images/Categ...19160_36063.jpg Αν μπορεις να φερεις και σε εμενα δεν θα ελεγα οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark1laz 10 Νοεμβρίου 2009 #36 Share 10 Νοεμβρίου 2009 καλησπέρα! Είμαι νεο μέλος.....με δεχεστε στην παρεα σας;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 10 Νοεμβρίου 2009 #37 Share 10 Νοεμβρίου 2009 καλησπέρα! Είμαι νεο μέλος.....με δεχεστε στην παρεα σας;;; Μα και βέβαια! Να μας συστηθείς όμως να γνωριστούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark1laz 11 Νοεμβρίου 2009 #38 Share 11 Νοεμβρίου 2009 Είμαι ο Μάρκος και η σχέση μου με τα ενυδρεία....καμία!Είμαι 25 ετών και θέλω πολυ να ασχοληθώ με το χομπι. του βυθού και των ψαριών....Θα τα πουμε απο κοντά το Σάββατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 11 Νοεμβρίου 2009 #39 Share 11 Νοεμβρίου 2009 Είμαι ο Μάρκος και η σχέση μου με τα ενυδρεία....καμία!Είμαι 25 ετών και θέλω πολυ να ασχοληθώ με το χομπι. του βυθού και των ψαριών....Θα τα πουμε απο κοντά το Σάββατο ελα και θα σε μπριζωσουνε ασχημα.....!! σε βλεπω απο Δευτερα για ενυδρειο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
varaderum 11 Νοεμβρίου 2009 #40 Share 11 Νοεμβρίου 2009 Λογικά και εκτός απροόπτου, θα έρθω να γνωριστούμε. Ενα καφεδάκι Σαββάτο απόγευμα στο μικρολίμανο, είναι ότι πρέπει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Νοεμβρίου 2009 #41 Share 11 Νοεμβρίου 2009 καλησπέρα! Είμαι νεο μέλος.....με δεχεστε στην παρεα σας;;; ΟΧΙ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoscorsa 11 Νοεμβρίου 2009 #42 Share 11 Νοεμβρίου 2009 Παιδια αν τα καταφερω θα ρθω και γω (με θελετε δεν με θελετε)(αν δεν με θλετε θα παρω τα κλαδεματα πισω ) χαχα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 11 Νοεμβρίου 2009 #43 Share 11 Νοεμβρίου 2009 ΟΧΙ!!!!! Μήπως είναι ώρα να εργαστείς και λίγο σήμερα? Παιδια αν τα καταφερω θα ρθω και γω (με θελετε δεν με θελετε)(αν δεν με θλετε θα παρω τα κλαδεματα πισω ) χαχα!! Σε περιμένουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 11 Νοεμβρίου 2009 #44 Share 11 Νοεμβρίου 2009 (edited) Γεια σας κι από μένα! Είμαι καινούριο μέλος. Με λένε Νατάσα Τουμπάνοβα! Να έρθω στη συνάντηση μαζί σας Εγώ που μπορώ να κάτσω??? Πλάκα πλάκα, χωρίς να έχω κάτι ιδιαίτερο να κάνω, φοβάμαι πως δεν θα έρθω. Εδώ και 4 μέρες έκοψα το τσιγάρο... Αν βγω έξω θα καπνίσω μέχρι και τα πατώματα!!! ...Θα δείξει... Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Νοεμβρίου 2009 #45 Share 11 Νοεμβρίου 2009 Μήπως είναι ώρα να εργαστείς και λίγο σήμερα? Λες??? Μπα... το αφηνω για αυριο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 11 Νοεμβρίου 2009 #46 Share 11 Νοεμβρίου 2009 Και για να προετοιμαστειτε ψυχολογικα οσοι δεν ειχατε την χαρα να με γνωρισετε μεχρι τωρα, σας ενημερωνω οτι μετα απο πολλους μηνες ο Φρικοζορμπάς θα ειναι παλι κοντά σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos91973 11 Νοεμβρίου 2009 #47 Share 11 Νοεμβρίου 2009 Kαλησπερα Θα τα πουμε απο κοντα το Σαββατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 11 Νοεμβρίου 2009 #48 Share 11 Νοεμβρίου 2009 και εγω θα ερθω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 11 Νοεμβρίου 2009 Author #49 Share 11 Νοεμβρίου 2009 Μια παρακληση..... αν εχει καποιος και του ειναι ευκολο να φερει 1 - 2 ριζες απο Pogostemon helferi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 11 Νοεμβρίου 2009 #50 Share 11 Νοεμβρίου 2009 εγω εχω λιγο περισευμα απο κερατοφυλλο μιας και τα υπολοιπα φυτα πανε κατα διαολου.....αν καποιος θελει να του κοψω ασ μου στειλει πμ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος