Geosid 17 Απριλίου 2010 #26 Share 17 Απριλίου 2010 Πραγματι η εξελιξη του δισκοενυδρειου σου ειναι φοβερη. Προχωρα ετσι. Στο μονο που ειμαι αντιθετος ειναι στα cattapa τα οποια κατ'εμε εκτος του αισθητικου αποτελεσματος δεν προσφερουν κατι το ιδιαιτερο. εχει ακουστει - γραφτη οτι τα καταπα βοηθανε στο να ΜΗΝ φουγκιαζουν τα αυγα κατα την αναπαραγωγη , προσωπικα στο ενυδρειο εχω καταπα και για την (ομορφια τους ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 17 Απριλίου 2010 #27 Share 17 Απριλίου 2010 εχει ακουστει - γραφτη οτι τα καταπα βοηθανε στο να ΜΗΝ φουγκιαζουν τα αυγα κατα την αναπαραγωγη , προσωπικα στο ενυδρειο εχω καταπα και για την (ομορφια τους ) Αν δεν θες να σου βγαλουν fungus τα αυγουλακια σου τοτε δεν εχεις παρα να χρησιμοποιησεις μπλε του μεθυλενιου. Κατω απο την ομορφια των cattapa εχεις ανακαλυψει τι βρωμια μαζευεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 17 Απριλίου 2010 #28 Share 17 Απριλίου 2010 Αν δεν θες να σου βγαλουν fungus τα αυγουλακια σου τοτε δεν εχεις παρα να χρησιμοποιησεις μπλε του μεθυλενιου. Κατω απο την ομορφια των cattapa εχεις ανακαλυψει τι βρωμια μαζευεται ? εγω δεν εχω δει τιποτα τα corydoras μου ομως ..... εχουν γινει σαν δελφινια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 18 Απριλίου 2010 #29 Share 18 Απριλίου 2010 εγω δεν εχω δει τιποτα τα corydoras μου ομως ..... εχουν γινει σαν δελφινια Φαντασου τι τρωνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 18 Απριλίου 2010 #30 Share 18 Απριλίου 2010 Καλά έεε .. Οι δίσκοι σου είναι πανέμορφοι!!! Respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος