Exiz 27 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 27 Οκτωβρίου 2009 Μετρώντας το νερό βρύσης στο σπίτι μου πήρα τις εξής μετρήσεις gH=22 ,ph=7-7.5, KH 13, Po4=0.25 mg/lit , Fe 0.1 mg/lit. Το ενυδρείο δεν το έχω γεμίσει με νερό ακόμα για να δω τι θα παίξει μέσα. Το πρόβλημα μου είναι το gh μιας και θέλω να κάνω ενυδρείο με guppy και cory .Όταν βάλω τα φυτά μέσα θα πέσει καθόλου το gh? έχω ένα κομμάτι mopani γύρω στα 50 εκ. (περίπου 3 kg) πόσο περίπου θα πέσει? υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από Α/Ο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 27 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 27 Οκτωβρίου 2009 Δύσκολο έως ακατόρθωτο χωρίς ΑΟ. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα, έβαλα τύρφη στο φίλτρο με αποτέλεσμα να πέσει πολύ το pH και η gH να έχει μείνει στα ίδια υψηλά επίπεδα που ήταν και πριν βάλω τύρφη. Οπως θα σου πουν κι άλλοι από εδώ μέσα η ΑΟ είναι μονόδρομος. Πάντως αν βάλεις τύρφη για να μειωθεί το pH περισσότερο να τεστάρεις συνέχεια μην πέσει πολύ και έχεις προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiz 27 Οκτωβρίου 2009 Author #3 Share 27 Οκτωβρίου 2009 (edited) Αν χρησιμοποιήσω νερό από αγροτικό δίκτυο με χαμηλότερο gh θα πρέπει πρώτα να το χλωριώσω??? Έγινε επεξεργασία 27 Οκτωβρίου 2009 - Exiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος