ErnieBall 26 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 26 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα φιλοι μου Θελω να μου πειτε τι ακριβως ειναι το καθε ψαρακι μου γιατι εχω μπερδευτει λιγο Το 1 νομιζω ειναι haplochromis livingstone.τα αλλα 2 pseudotrofeus zebra.και το τελευταιο..δε ξερω.. μαλλον απο τανγκανικα Ζητω συγνωμη για τη ποιοτητα των φωτογραφιων,ελπιζω να μπορεσετε να διακρινετε Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 26 Οκτωβρίου 2009 Για το πρωτο σου ειπα τη γνωμη μου χτες. Για το δευτερο και τριτο,ειναι καποια pseudotropheus,αλλα δεν μπορω λογω φωτο να πω με σιγουρια. Το τελευταιο ειναι Malawi και ειναι pseudotropheus Crabro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErnieBall 26 Οκτωβρίου 2009 Author #3 Share 26 Οκτωβρίου 2009 Για το πρωτο σου ειπα τη γνωμη μου χτες. Για το δευτερο και τριτο,ειναι καποια pseudotropheus,αλλα δεν μπορω λογω φωτο να πω με σιγουρια. Το τελευταιο ειναι Malawi και ειναι pseudotropheus Crabro. οκ σευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Οκτωβρίου 2009 #4 Share 26 Οκτωβρίου 2009 οκ σευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 26 Οκτωβρίου 2009 #5 Share 26 Οκτωβρίου 2009 Ernie, το crabro απο πού το πήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErnieBall 26 Οκτωβρίου 2009 Author #6 Share 26 Οκτωβρίου 2009 Ernie, το crabro απο πού το πήρες; απ το pet city στο χαιδαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 28 Οκτωβρίου 2009 #7 Share 28 Οκτωβρίου 2009 απ το pet city στο χαιδαρι OK. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος