Freeman 25 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 25 Οκτωβρίου 2009 (edited) Γεια σε όλους Χθες δεν είχα τί να κάνω και αποφασησα να κανω upgrate στο ειδη υπαρχον φιλτρο μου Να το παλιο Και η καινουρια πατέντα.Πηρα την αντλια απο το παλιο φιλτρο και με δυο σωλινακια εκανα την πατέντα.Το φιλτρο εχει βαμβακι και sera siporax(σκεφτομαι να βαλω και ανθρακα) Οπωσ βλέπετε στις φωτο το νερο απο την έξοδο του φιλτραρισμένου νερου ερχεται με ελαχιστη πίεση.Εχω κανει τρίπες(εκαι που ειναι οι μπλε γραμμες στην φωτο)για να εχει κυκλοφορία το νερο.Ετσι εχω ισομοιρασει την πιεση και βγαίνει νερο και απο τις δυο εξόδους. Τί λετε να το κρατήσω είναι καλό? ή να ξαναγυρήσω στο προηγούμενο?? Έγινε επεξεργασία 25 Οκτωβρίου 2009 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 25 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 25 Οκτωβρίου 2009 αν εχω καταλαβει καλα τη πατεντα σου, νε μεν εχεις καλυτερη φιλτρανση (λογω αυξηση των υλικων) αλλα δεν εχεις καλη ροη καθαρου νερου. το περισσοτερο νερο που κυκολφωρει ειναι το βρωμικο. δεν ξερω αυτο κατα ποσο θα ειναι καλο. επισης η ανλια ρουφαει βρωμικο νερο με αποτελεσμα να βρωμιζει συχνοτερα η φτερωτη της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος