stella+mixalis 25 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 25 Οκτωβρίου 2009 εχουμε ενα μικρο 60 ενυδρειο και 8ελουμε να το κανουμε σε στυλ μαλαουι....πετρες μπορω να βαλω απο ποταμι κ καποιο ξυλο απο εκει?και αν γινετε 8ελει καποια επεξεργασια? εχω 4 αρλεκινουσ κ ενα φυτο ανουμπια κ πεχα 8,5...ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 25 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 25 Οκτωβρίου 2009 εχουμε ενα μικρο 60 ενυδρειο και 8ελουμε να το κανουμε σε στυλ μαλαουι....πετρες μπορω να βαλω απο ποταμι κ καποιο ξυλο απο εκει?και αν γινετε 8ελει καποια επεξεργασια? εχω 4 αρλεκινουσ κ ενα φυτο ανουμπια κ πεχα 8,5...ευχαριστω... Αγαπητοί φίλοι δυστυχώς ό όρος μικρό ενυδρείο και malawi είναι δύο πράγματα ασύμβατα.Μπορείτε να μελετήσετε για νανοκιχλίδες Ταγκανίκας και πιο ειδικά τα κοχυλόψαρα( shell dwellers ) .Στο θεματικό των Αφρικής θα βρείτε αρκετά μικρά ενυδρεία - καταπληκτικά - που λόγω και μεγέθους έγιναν ενυδρεία για αυτά τα καταπληκτικα ψαράκια. Καλώς ήλθατε στην Αφρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
stella+mixalis 25 Οκτωβρίου 2009 Author #3 Share 25 Οκτωβρίου 2009 Αγαπητοί φίλοι δυστυχώς ό όρος μικρό ενυδρείο και malawi είναι δύο πράγματα ασύμβατα.Μπορείτε να μελετήσετε για νανοκιχλίδες Ταγκανίκας και πιο ειδικά τα κοχυλόψαρα( shell dwellers ) .Στο θεματικό των Αφρικής θα βρείτε αρκετά μικρά ενυδρεία - καταπληκτικά - που λόγω και μεγέθους έγιναν ενυδρεία για αυτά τα καταπληκτικα ψαράκια. Καλώς ήλθατε στην Αφρική ευχαριστω με τισ πετρεσ τι μπορω να κανω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stella+mixalis 25 Οκτωβρίου 2009 Author #4 Share 25 Οκτωβρίου 2009 μπορω να βαλω πετρες απο ποταμι στο ενυδρειο μου η πρεπει να τισ αγορασω?ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 25 Οκτωβρίου 2009 #5 Share 25 Οκτωβρίου 2009 μπορω να βαλω πετρες απο ποταμι στο ενυδρειο μου η πρεπει να τισ αγορασω?ευχαριστω... Mπορεις... Καλο ξεπλυμα θελουν μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 25 Οκτωβρίου 2009 #6 Share 25 Οκτωβρίου 2009 Πέτρες απο ποτάμι μπορούμε να χρησιμοποιησούμε για ενυδρεία που χρειάζονται πέτρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Οκτωβρίου 2009 #7 Share 25 Οκτωβρίου 2009 mod note Tα δυο θεματα ενωθηκαν........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος