γιωργος 21 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 21 Οκτωβρίου 2009 γεια σας φιλοι μου εχω ενα προβλημα και θα ηθελα τις συμβουλες σας. μου εκαναν δωρο ενα ψαρι pseudanthias pleurotae και το προβλημα μου ειναι οτι δεν τρωει marine flakes του αγορασα κατεψυγμενη αρτεμια αλλα και παλι τιποτα. τι να κανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 21 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 21 Οκτωβρίου 2009 Δοκιμασε σκόρδο, λεγεται πως ειναι πολυ ορεκτικό για τα ψαρια, κανε μια αναζητηση να δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος 21 Οκτωβρίου 2009 Author #3 Share 21 Οκτωβρίου 2009 δεν εγεινε τιποτα και με το σκορδο δεν του εδωσε καμια σημασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 21 Οκτωβρίου 2009 #4 Share 21 Οκτωβρίου 2009 Πόσες μέρες δεν τρώει τώρα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 21 Οκτωβρίου 2009 #5 Share 21 Οκτωβρίου 2009 (edited) Πρέπει να μιλάς για το Pseudanthias parvirostris γιατί αυτό που γράφεις δεν το ξέρω.Είναι εύκολο ψάρι και μου κάνει εντύπωση που δεν τρώει.Μήπως αυτός που στο έδωσε στο έδωσε γιατί κάτι δεν πήγαινε καλά?Αν όλα ήταν καλά μην ανησυχείς κάποια στιγμή θα φάει και είδει μπορεί να τρώει από αυτά που πέφτουνε κάτω.Δοκίμασε να του δώσεις pellet η Mysid Shrimp. Έγινε επεξεργασία 21 Οκτωβρίου 2009 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος