salamander 28 Νοεμβρίου 2009 #26 Share 28 Νοεμβρίου 2009 θέλει προσοχή για να μπει σε ενυδρείο reef.Παίζει ρόλο στο τι ψάρι θα πετύχεις,αλλά και το μέγεθος του,γιατί όσο μεγαλύτερο τόσο επιθετικότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 28 Νοεμβρίου 2009 #27 Share 28 Νοεμβρίου 2009 για μενα ενα απο τα αγαπημενα μου...Acanthurus Sohal..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Νοεμβρίου 2009 #28 Share 28 Νοεμβρίου 2009 μανδαρινος.....η απολυτη ομορφια! Μανια εσυ, εκει με τα ειδη που δεν ειναι οτι καλυτερο για ενυδρεια http://www.practicalfishkeeping.co.uk/pfk/....php?blogid=216 Ειναι πανεμορφος ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 28 Νοεμβρίου 2009 #29 Share 28 Νοεμβρίου 2009 (edited) .....Fangtooth...Easter Pacific Ocean Έγινε επεξεργασία 28 Νοεμβρίου 2009 - Churu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 28 Νοεμβρίου 2009 #30 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Μανια εσυ, εκει με τα ειδη που δεν ειναι οτι καλυτερο για ενυδρεια http://www.practicalfishkeeping.co.uk/pfk/....php?blogid=216 Ειναι πανεμορφος ομως. ανεβαζουμε τον πυχη,προοδευοντας! .....Fangtooth...Easter Pacific Ocean μετα λενε εμενα...ξεφυγαμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodyskin1988@hotmail.com 2 Δεκεμβρίου 2009 #31 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!μολις απεκτησα ενα απο τα αγαπημενα μου ψαρια....τον ΛΕΥΚΟΣΤΕΡΝΟ!!!!ειναι υπερωχος δευτερη μερα σημερα κ αρχηζει να τρωει λιγο αλγη κ ζωοπλακτον που επειχιρισα να του ρηξω!!!ευχαρηστω την κοπελα μου curena που με βοηθησε στην προσαρμογη του!!!και στην μεταφορα του!!! Υ.Γ. ειναι ενα τελειο ζωακη ο λευκοστερνος ελπιζω να παει καλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 3 Δεκεμβρίου 2009 #32 Share 3 Δεκεμβρίου 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!μολις απεκτησα ενα απο τα αγαπημενα μου ψαρια....τον ΛΕΥΚΟΣΤΕΡΝΟ!!!!ειναι υπερωχος δευτερη μερα σημερα κ αρχηζει να τρωει λιγο αλγη κ ζωοπλακτον που επειχιρισα να του ρηξω!!!ευχαρηστω την κοπελα μου curena που με βοηθησε στην προσαρμογη του!!!και στην μεταφορα του!!! Υ.Γ. ειναι ενα τελειο ζωακη ο λευκοστερνος ελπιζω να παει καλα.... Υπεροχο ζωντανο σου ευχομαι να παει καλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 3 Δεκεμβρίου 2009 #33 Share 3 Δεκεμβρίου 2009 Κατα την ταπεινή μου γνώμη το ostracion meleagris (blue spotted box fish) ειναι το πιο ομορφο-περίεργο και διαφορετικο ψαρι. Ομως το ostracion cubicus (yellow box fish ) ειναι πιο αστείο και ιδιαιτερο επισης(κατ'έμε) ειδικα οταν ειναι πολυ μωρο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodyskin1988@hotmail.com 5 Δεκεμβρίου 2009 #34 Share 5 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω πολυ ΤΑΝ αρχησε να τρωει BITS FLAKES DAFNIA CYCLOPS BRINE SHRIMP k.a.αλλα ειναι πολι φοβησμενος αλλα μαλλον παει καλα ......!!!!!ευχαριστω πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Curena-Joannita* 2 Ιανουαρίου 2010 #35 Share 2 Ιανουαρίου 2010 ελπιζω να ειναι καλα ο λευκοστερνος εχω να τον δω καιρο και επιτελους να ξεαγχωθηκε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 2 Ιανουαρίου 2010 #36 Share 2 Ιανουαρίου 2010 για μενα ενα απο τα αγαπημενα μου...Acanthurus Sohal..... Ετσι! Αλλα το αγαπημενο μου ειναι Carcharhinus melanopterus Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo 3 Ιανουαρίου 2010 #37 Share 3 Ιανουαρίου 2010 Zebrasoma desjardini Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonation 3 Ιανουαρίου 2010 #38 Share 3 Ιανουαρίου 2010 arothron mappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 4 Ιανουαρίου 2010 #39 Share 4 Ιανουαρίου 2010 dogface puffer αλλα δεν εχω βρει ποτέ κανα καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioseirinakis 10 Φεβρουαρίου 2010 #40 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 Ολα τα ειδη clown και κυριως maroon καθως απ αυτο το ειδος εχω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 17 Φεβρουαρίου 2010 #41 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 αυτο οσο αναφορα το FO. τωρα οσο αναφορα τα reef εχω 2 (Chelmon rostratus) & (Acanthurus leucosternon) αντιστοιχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 18 Φεβρουαρίου 2010 #42 Share 18 Φεβρουαρίου 2010 Θα θεωρήσω ότι η ερώτηση αφορά γιά τα ψάρια που ήδη έχουμε αυτη την εποχή στα ενυδρεία μας. Εαν είναι έτσι λοιπόν τότε στο δικό μου Reef ενυδρείο η μεγάλη μου αδυναμία είναι ο τυπάκος παρακάτω. Εχει περάσει τα πάνδινα και πλέον τρώει απο το χέρι μου, ενω αναζητά ακόμη και τα χάδια μου αρκετές φορές!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 9 Απριλίου 2010 #43 Share 9 Απριλίου 2010 Και εμενα αυτος ο τυπας: Huma Trigger ή Picasso Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 9 Απριλίου 2010 #44 Share 9 Απριλίου 2010 από reef safe ψάρια ξεχωρίζει για το ταμπεραμέντο την εξυπνάδα και τον ατρόμητο χαρακτήρα του υποκλιθήτε στην αρχοντιά του ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 9 Απριλίου 2010 #45 Share 9 Απριλίου 2010 ονοματα γιατι δε βαζετε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 9 Απριλίου 2010 #46 Share 9 Απριλίου 2010 μα θέλει και συστάσεις ? Acanthurus Sohal o μεγαλοπρεπής Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolaos28 16 Απριλίου 2010 Author #47 Share 16 Απριλίου 2010 SalTasos ομορφο ψαρακι και πανεξυπνο το Sohal δε λεω αλλα εχει το μεγαλο μειονεκτημα των λιτρων του αλλα θα σου πω κατι που το ζω με το picasso μου και τα σχολια δικα σας..οποτε καθομαι βραδυ και σκεφτομαι μπροστα στο ενυδρειο βγαινει ο μαγκας κι ας εχει παει στο κρεβατακι του οτι ωρα κι αν ειναι και καθεται ακινητος και με κοιταει ..οσο του μιλαω και του παιζω το δαχτυλο καθεται σαν να απανταει σε οτι του λεω.Μολις σηκωθω και παω προσ τα μεσα τον παρακολουθω απο μακρυα που κοβει βολτες για κανενα 5 λεπτο και μετα χανεται παλι...πιστευω οτι αυτη ειναι η μαγεια των συγκεκριμενων κωλοψαρων που λεγονται trigger..οτι αισθανονται και συμεπριφερονται αναλογα...ενω τα puffer τα βλεπεις αδρανη τα trigger παντα ειναι ετοιμοπολεμα ειτε για τσαμπουκα αναμεταξυ τους ειτε για κυνηγι Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 16 Απριλίου 2010 #48 Share 16 Απριλίου 2010 ναι τα tang θέλουν πολλά λίτρα για να είναι ευχαριστημένα ,κατάλληλη παρέα και αλγούλα για να τσιμπάνε έχω χάσει στρωμένο ψάρι από <κατάθλιψη > λόγω συνθηκών είμαι σίγουρος ότι τα trigger είναι πολύ ενδιαφέροντα ψάρια , μόλις φτιάξω 5 τόνους reef θα βάλω και τέτοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Απριλίου 2010 #49 Share 16 Απριλίου 2010 μα θέλει και συστάσεις ? Acanthurus Sohal o μεγαλοπρεπής Ξερει κανεις που μπορουμε να το προμηθευτούμε, εντος Αττικης, αυτο το ψαρι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Απριλίου 2010 #50 Share 16 Απριλίου 2010 Ξερει κανεις που μπορουμε να το προμηθευτούμε, εντος Αττικης, αυτο το ψαρι?? Ρε ακομα δεν το στησαμεεεεεε........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος