nickolaos28 18 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 18 Οκτωβρίου 2009 Σαν κατοχος διαφορων trigger-puffer-eel μπορω να πω οτι εναν μαγκα γουσταρω Huma Trigger ή Picasso Λατινικα Rhinecnthus aculeatu Ειναι ψαρι που για το χασεις πρεπει να προσπαθησεις ενω ειναι παμφαγο και ολη την ωρα σε κινηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 18 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 18 Οκτωβρίου 2009 Είναι πολύ όμορφο Nickolaos28!!Τώρα αν αναφέρετε το θέμα μεταξύ trigger-puffer-eel δεν μπορώ να πω τίποτα καθώς δεν έχω τέτοιο ενυδρείο.Αλλά παρακάτω... Ένα από τα αγαπημένα μου της κατηγορίας Angel . Apolemichthys xanthopunctatus "Gold Flake Angel" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 18 Οκτωβρίου 2009 #3 Share 18 Οκτωβρίου 2009 Eμενα το αγαπημενο μου ψαρι ειναι το paracathurus hepatus η αλλιως blue tang. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 18 Οκτωβρίου 2009 #4 Share 18 Οκτωβρίου 2009 Αχιλλεας,το ψαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolaos28 20 Οκτωβρίου 2009 Author #5 Share 20 Οκτωβρίου 2009 Κανεις αλλος δεν εχει αγαπημενο ψαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 20 Οκτωβρίου 2009 #6 Share 20 Οκτωβρίου 2009 premnas biaculeatus η αλλιως maroon clownfish απο αυτα που εχω... απο αυτα που δεν θα εχω ποτε acanthurus achilles Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 20 Οκτωβρίου 2009 #7 Share 20 Οκτωβρίου 2009 Acanthurus leucosternon Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 22 Οκτωβρίου 2009 #8 Share 22 Οκτωβρίου 2009 Λευκόστερνος και Χαβανέζος Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 22 Οκτωβρίου 2009 #9 Share 22 Οκτωβρίου 2009 Acanthurus achilles απο reef safe ψαρια και Arothron meleagris ΑΠΟ FO... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolaos28 22 Οκτωβρίου 2009 Author #10 Share 22 Οκτωβρίου 2009 Ολοι τον Αχιλλεα εχετε υποψη σας ε ?Κανεις Triggerofilos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 22 Οκτωβρίου 2009 #11 Share 22 Οκτωβρίου 2009 (edited) λευκοστερνος θα ελεγα κ τωρα τελευταια εχω ενα κολλημα με το υβριδιο αχιλλεα κ γλαυκοπαριου! Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2009 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 23 Οκτωβρίου 2009 #12 Share 23 Οκτωβρίου 2009 Λευκόστερνος δαγκωτό....ωραιοι και οι βαλιστές αλλα είναι συνεχώς σε κίνηση και σε τσαντίλα..σκανάρουν συνεχώς το ενυδρείο και δεν αφήνουν τπτ να πέσει κάτω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 23 Οκτωβρίου 2009 #13 Share 23 Οκτωβρίου 2009 Blue Tang (Paracanthurus hepatus) οι επιστήμονες υποστιριζουν οτι ειναι το απόλυτο μπλε της φύσης σε ζωο στο πλανητη!!!υ.γ το αγαπημένο του γιου μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodyskin1988@hotmail.com 3 Νοεμβρίου 2009 #14 Share 3 Νοεμβρίου 2009 MOONRISH IDOL απλα το απολυτο ψαρι κατα την αποψη μου......ειναι reef safe ?και κατι ακουγεται οτι ειναι λιγο περιεργο στη διατροφη του..αληθευη??αυτα τα ερωτηματα με κολανε κ δεν τον περνω... αυτος οπως κ ολα τα τα ζωντανα πρεπει να τα σεβομασται και οχι απλα να τα βλεπουμαι να κολυμπανε (δυστυχισμενα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 4 Νοεμβρίου 2009 #15 Share 4 Νοεμβρίου 2009 Flame angelfish/Centropyge loricula κ τα μυαλα στα καγκελα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frakto 5 Νοεμβρίου 2009 #16 Share 5 Νοεμβρίου 2009 ALL THE WORLD LOVES A CLOWN BUT I LOVE A ...... TRIGGER CLOWN Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 5 Νοεμβρίου 2009 #17 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Flame angelfish/Centropyge loricula κ τα μυαλα στα καγκελα.... Παρολλου που φοβαμαι να το βαλω σε reef Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolaos28 5 Νοεμβρίου 2009 Author #18 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Ωραιο το κουταβακι frakton (clown trigger).Καθεται να το χαιδεψεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 7 Νοεμβρίου 2009 #19 Share 7 Νοεμβρίου 2009 MOONRISH IDOL απλα το απολυτο ψαρι κατα την αποψη μου......ειναι reef safe ?και κατι ακουγεται οτι ειναι λιγο περιεργο στη διατροφη του..αληθευη??αυτα τα ερωτηματα με κολανε κ δεν τον περνω... αυτος οπως κ ολα τα τα ζωντανα πρεπει να τα σεβομασται και οχι απλα να τα βλεπουμαι να κολυμπανε (δυστυχισμενα) Ειναι μερικος reef safe καθως τρεφεται με σπογκους στην φυση αλλα εκτος απο αυτο ειναι σχεδον αδυνατο να κρατηθει για μεγαλο χρονικο διαστημα σε ενυδρειο.Ειναι απο τα ψαρια που πρεπει να αφηνουμε στην φυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Curena-Joannita* 27 Νοεμβρίου 2009 #20 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Xanthichthys Auromarginatus,ειναι πολυ γλυκουλη!μου φαινεται εκφραστικοτατο!!!!!!! :-p Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Νοεμβρίου 2009 #21 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Εμενα μου αρεσει απο βραστο η σφυριδα και η πιγκα και απο ψητα ο σαργος (τηγανητα δεν τρωω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 27 Νοεμβρίου 2009 #22 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Εμενα μου αρεσει απο βραστο η σφυριδα και η πιγκα και απο ψητα ο σαργος (τηγανητα δεν τρωω) Μπα.... Στηρα ως πρωτη επιλογη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 27 Νοεμβρίου 2009 #23 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Blue Tang (Paracanthurus hepatus) οι επιστήμονες υποστιριζουν οτι ειναι το απόλυτο μπλε της φύσης σε ζωο στο πλανητη!!!υ.γ το αγαπημένο του γιου μου +1 απο εμενα.... νομιζω οτι πιο ομορφο υπαρχει στο Reef.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodyskin1988@hotmail.com 28 Νοεμβρίου 2009 #24 Share 28 Νοεμβρίου 2009 πραγματηκα πανεμορφο το Xanthichthys Auromarginatus ειναι reef safe?? εγω ακομα κολλημενος με τον moorish idol ασχετος που καλυτερα να κολυμπαει στη φυση ελευθερος!!!οπως ειπε κ ο φιλος μας TAN !!!και ο leukosternos που θα τον αποκτησω σε λιγες μερες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 28 Νοεμβρίου 2009 #25 Share 28 Νοεμβρίου 2009 μανδαρινος.....η απολυτη ομορφια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος