Koing Koing 15 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα σε ολα τα παιδια και τους αφρικανους... Ειμαι στην αναζητηση πετρων για το Tanganyika tank μου.... Καθως εψαχνα στο Διαδικτυο μπηκα στο site του ΕΡΜΗΣ και βρηκα αυτη την πετρα.... Σαν χρωμα μου αρεσει πολυ αλλα δεν ξερω κατα ποσο τα βρυα που αναφερει θα επιρεασουν το νερο... Σιγουρα δεν θα ζουν στο νερο οποτε μετα απο καποιο καιρο θα εξαφανιστουν... Υπαρχει καποιος που να εχει δει το συγκικριμενο πετρωμα απο κοντα.?? Αν ναι ειναι ασβεστολιθικο..? Και δειχνει τοσο ομορφο απο κοντα..?? Ευχαριστω για τις απαντησεις προκαταβολικα.. Ο στοχος του topic ειναι για την καταληλοτητα του πετρωματος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 15 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Από το χρώμα φαίνεται ότι ίσως είναι ασβεστολιθικό.... Αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος από μια φωτογραφία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 15 Οκτωβρίου 2009 Author #3 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Και εμενα μου φαινεται... Αλλοστε για αυτο ζηταω αν καποιος την εχει δει απο κοντα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Οκτωβρίου 2009 #4 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Οταν ειχα παει δεν ετυχε να τις δω........... Αλλα αν πας,σιγουρα θα βρεις οτι ζητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Οκτωβρίου 2009 #5 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Κωστη... ενα μπορεσεις να παρεις μια και την κατεβασεις αθηνα κυριακη.... Θα τη δωσω σε ειδικους γεολογουν να μου πουν... Θα ρωτισω εαν αυτα οπως τα ειπες... αντιδρουν μεσα στο νερο... Αυριο θα σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 15 Οκτωβρίου 2009 #6 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Κώστα μην ταλαιπωρείσαι θα κάνεις ενα κόπο να πας στην Μάνδρα αυτή και θα δεις από κοντά πέτρες από όλο τον κόσμο και δεν κάνω πλάκα κυριολεκτώ, και εκεί θα δεις και θα διαλέξεις.Αν θέλεις πάρε και λίγο ακουαφόρτε να δοκιμάσεις επιτόπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 15 Οκτωβρίου 2009 Author #7 Share 15 Οκτωβρίου 2009 (edited) Ο ΕΡΜΗΣ μου πευτει λιγο μακρια... Βασικα αν καποιος γνωριζει αν πραγματικα αξιζει θα κανω το "ταξιδακι" να παω να φορτωσω το βανακι.... Y.Γ Παρεπιπτοντως εχει παρει κανεις απο εκει Χαλαζιακη αμμο..??Αξιζει..?? Edit...Oκ αρα δεν με βλεπω να το γλυτωνω... Θα κανονησω...Κυριακη ειναι ανοικτα..??/:glare: Έγινε επεξεργασία 15 Οκτωβρίου 2009 - Koing Koing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Οκτωβρίου 2009 #8 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Ο ΕΡΜΗΣ μου πευτει λιγο μακρια... Βασικα αν καποιος γνωριζει αν πραγματικα αξιζει θα κανω το "ταξιδακι" να παω να φορτωσω το βανακι.... Y.Γ Παρεπιπτοντως εχει παρει κανεις απο εκει Χαλαζιακη αμμο..??Αξιζει..?? Edit...Oκ αρα δεν με βλεπω να το γλυτωνω... Θα κανονησω...Κυριακη ειναι ανοικτα..??/:glare: Αξιζει,αξιζει......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 15 Οκτωβρίου 2009 Author #9 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω παιδια για τις πληροφορειες... Θα ετοιμασω ψυχολογικα την μανα μου και θα παω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Οκτωβρίου 2009 #10 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Αξιζει,αξιζει......... Υ.Γ. Κωστη... πριν πας... ενημερωσε οτι θα πας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 15 Οκτωβρίου 2009 Author #11 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Οκ αν ειναι θα σε παρω τηλεφωνο.... Πρεπει αν το εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 20 Οκτωβρίου 2009 #12 Share 20 Οκτωβρίου 2009 Κωστή βρήκες τελικά τις πέτρες που έψαχνες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 20 Οκτωβρίου 2009 Author #13 Share 20 Οκτωβρίου 2009 Δεν εχω βρει χρονο και μεσο ακομα για να κατεβω αθηνα.... Οταν παω θα ενημερωσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 20 Οκτωβρίου 2009 #14 Share 20 Οκτωβρίου 2009 Δεν εχω βρει χρονο και μεσο ακομα για να κατεβω αθηνα.... Οταν παω θα ενημερωσω... εχει περιεργο ωραριο...ενημερωσου πριν πας μην φας καμια ηττα! σαβ/κα ειναι κλειστα και καθημερινες μεχρι τις 3 το μεσημερι αν θυμαμαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Οκτωβρίου 2009 #15 Share 20 Οκτωβρίου 2009 εχει περιεργο ωραριο...ενημερωσου πριν πας μην φας καμια ηττα! σαβ/κα ειναι κλειστα και καθημερινες μεχρι τις 3 το μεσημερι αν θυμαμαι καλα Μεχρι τις 4 μου ειχαν πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 20 Οκτωβρίου 2009 Author #16 Share 20 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω.. Για τα Σ/Κ το ηξερα αλλα για τις καθημερηνες πιστευα πως θα ηταν και απογευμα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Οκτωβρίου 2009 #17 Share 20 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω.. Για τα Σ/Κ το ηξερα αλλα για τις καθημερηνες πιστευα πως θα ηταν και απογευμα ... Παντως αξιζει τον κοπο να πιεστεις για να καταφερεις να πας.Και απο ποικιλια και απο τιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 20 Οκτωβρίου 2009 #18 Share 20 Οκτωβρίου 2009 Ο ΕΡΜΗΣ είναι ανοιχτός και τα Σάββατα μέχρι τις 2. Πήγα το περασμένο Σάββατο και είδα τις πέτρες που παραθέτεις. Αρχικά να πω ότι είναι πολύ μεγάλες πέτρες (σχεδόν βράχοι). Επίσης για να μπουν, βλέποντας τα ξεραμένα βρύα, λογικά θα πρέπει να ξύσεις τα βρύα απο πάνω. Προσωπικά δεν θα τις έβαζα στο ενυδρείο μου με τα βρύα. Δεν ξέρεις τί μπορείς να μεταφέρεις μέσα. Πάντως, έχει πληθώρα πετρών. Σίγουρα θα βρεις κάτι που να σε βολέψει. Η άμμος που έχει είναι σε 3 κοκκομετρίες (απο πούδρα μέχρι χοντρή άμμο) και 2 χρωματισμούς (ολόλευκο και λίγο ποιο σκούρο). Η τιμή αν δεν κάνω λάθος είναι γύρω στα 10 € το σακούλι (25 κιλά περίπου). Μιλάμε πάντα για χαλαζιακή. Εγώ πήρα 55 κιλά πέτρες και 1 σακούλι άμμο και πλήρωσα 41€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 20 Οκτωβρίου 2009 Author #19 Share 20 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω για τις πληροφορειες... Καλο αυτο με το Σαββατο και μαλλον το Σαββατο της συναντησης θα παω για πετρες πρωτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Οκτωβρίου 2009 #20 Share 20 Οκτωβρίου 2009 Ασβεστολιθικη αμμο εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 21 Οκτωβρίου 2009 #21 Share 21 Οκτωβρίου 2009 Ασβεστολιθικη αμμο εχει? τα παντα εχει! θα παω και εγω στειλε πμ αν θες να παμε παρεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος