mihak 14 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα!! Μια αναγνωριση παρακαλώ! Μοιαζει με οστρακοειδες... Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 14 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Για σαλιγκαρι chiton μου κανει. Περιμενε και αλλες γνωμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΡΑΣ 14 Οκτωβρίου 2009 #3 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα!! Μια αναγνωριση παρακαλώ! Μοιαζει με οστρακοειδες... Ευχαριστω Μαλλον ναι για chiton μου κανει και μενα. http://melevsreef.com/id/chiton.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 14 Οκτωβρίου 2009 #4 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Εμενα παλυ μου φαινεται σαν μυδι... Αν το πλησιασεις κλεινει..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihak 14 Οκτωβρίου 2009 Author #5 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Χμμμ. Ξεχασα να αναφερω πως δεν κινείται και οταν πλησιαζω κλεινει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 14 Οκτωβρίου 2009 #6 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Kλεινει ή κολαει με δυναμη στο βραχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Οκτωβρίου 2009 #7 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Εμενα σα στρειδακι μου μοιαζει............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihak 14 Οκτωβρίου 2009 Author #8 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Kλεινει ή κολαει με δυναμη στο βραχο? Kλεινει .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος