coffeman 14 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 14 Οκτωβρίου 2009 (edited) Όλα τα φυτά που έχω είναι εύκολα σε απαιτήσεις φωτισμού. Πρόσθεσα στο ενυδρείο μου 2 φυτά ακόμα : Rotala TR και Cabomba carolinenana TR. που χρειάζονται μέτριο - πολύ υψηλό φωτισμό, εγώ στο ενυδρείο έχω 1/2 watt ανά λίτρο είναι αρκετό για αυτά τα φυτά??? Και όταν διαβάζουμε τις απαιτήσεις φωτισμού (χαμηλό-μέτριο-υψηλό) πόσα watt ανά λίτρο περίπου εννοούν στην κάθε περίπτωση??? Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2009 - coffeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 14 Οκτωβρίου 2009 καλο θα ειναι να φυτευτουν αρχικα κατω απο τις λαμπες για να παρουν τα πανω τους.... αυτο με τον φωτισμο ειναι κατι το σχετικο φιλε μου και παντα ειναι διαφορετικο απο ενυδρειο σε ενυδρειο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 15 Οκτωβρίου 2009 #3 Share 15 Οκτωβρίου 2009 σε εμένα με 2χ 24w στα 120λ η καμποπα αναπτύσετε μεγαλώνει γρήγορα αλλά ειναι προφανές οτι ζητάει περισσότερο φως μιας και υπάρχουν μεγάλα κενα απο κλαδι σε κλαδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 15 Οκτωβρίου 2009 Author #4 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος