Mixalis 13 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 13 Οκτωβρίου 2009 γειά σας... Χτες πρόσεξα για δεύτερη φορα(την πρώτη φορά δεν επιβίωσαν) ένα μωράκι απο το παραπάνω ψάρι...είναι γύρω στο 1εκ,σκεφτομαι οτι ίσως υπάρχουν και άλλα απλα είναι κριμμένα στις πετρες...μου προτείνετε να το αφήσω στο ενυδρείο η να το βάλω σε γεννήστρα;η σε ξεχωριστό εντελώς ενυδρείο;το ενυδρείο ειναι150 λιτρα και εχει 3 buescheri 1calvus kai 1 ocelatus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Aν δεν υπηρχε ο calvus,θα σου ελεγα να το αφησεις.Αλλα με αυτον μεσα ειμαι επιφυλακτικος.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 13 Οκτωβρίου 2009 #3 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Αντε μπραβο βγαλτε κανενα μικρο γιατι μπορει να μας χρειαστουν και δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα τα κοχυλοψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Οκτωβρίου 2009 #4 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Αντε μπραβο βγαλτε κανενα μικρο γιατι μπορει να μας χρειαστουν και δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα τα κοχυλοψαρα Γιωργο.......κι εσυ δικος μας;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 13 Οκτωβρίου 2009 #5 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Γιωργο.......κι εσυ δικος μας;;;;; Εεεεε...... Εισαι οφ τοπικ κυριε μοδερατορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 14 Οκτωβρίου 2009 Author #6 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Δηλαδή μου προτίνεις να τον δώσω?οκ...απλα δεν ειμαι σίγουρος αν είναι calvus η compessiceps...αμα βάλω μια φωτογραφία θα μπορεις να μου πείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Οκτωβρίου 2009 #7 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Δηλαδή μου προτίνεις να τον δώσω?οκ...απλα δεν ειμαι σίγουρος αν είναι calvus η compessiceps ...αμα βάλω μια φωτογραφία θα μπορεις να μου πείς? Ειτε calvus ειναι,ειτε compessiceps την ιδια απειλη αποτελει για το μικρο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 15 Οκτωβρίου 2009 #8 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Μπράβε ρε Μιχάλη, εγώ ακόμα δεν αξιώθηκα να δω μικρά σε κανένα από τα 2 είδη, ενοχλεί το ένα το άλλο πολύ μάλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος