PRINCE 13 Οκτωβρίου 2009 #26 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Μου άρεσαν αυτά τα 3 είδη...είναι εύκολο να τα βρω? Julidochromis marlieri- Julidochromis ornatus- neolamprologus buescheri Κανε μια ανζητηση στο θεματικο των καταστηματων παερε τηλεφωνο κ ρωτησε τους τι υπαρχει απο τα ψαρια που θελεις......μπορεις να βαλεις κ μια αγγελια για αναζητηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 14 Οκτωβρίου 2009 Author #27 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα μπορεί ένας Mod να διαγράψει το θέμα μου η να αλλάξει τον τίτλο σε (New Tanganyika 120lt) μιας και θα κάνω τελικά άλλη λίμνη από αυτήν που γράφει.Το λέω αυτό για να μην μπερδεύονται τα παιδιά. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Οκτωβρίου 2009 #28 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα μπορεί ένας Mod να διαγράψει το θέμα μου η να αλλάξει τον τίτλο σε (New Tanganyika 120lt) μιας και θα κάνω τελικά άλλη λίμνη από αυτήν που γράφει.Το λέω αυτό για να μην μπερδεύονται τα παιδιά. Ευχαριστώ. Mod note: Εγινε επεξεργασια και αλλαγη του τιτλου του θεματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 27 Οκτωβρίου 2009 Author #29 Share 27 Οκτωβρίου 2009 Έκανα κάποιες αλλαγές στο ενυδρείο και έβαλα μέσα 7 neolamprologus stappersi,αργότερα θα βάλω και ένα ζευγαράκι πετροκιχλίδες. Ορίστε κάποιες φωτογραφίες και περιμένω απόψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 27 Οκτωβρίου 2009 #30 Share 27 Οκτωβρίου 2009 Απιθανα ψαρια.... Σκεψου το και για Species... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος