redbetta 21 Απριλίου 2010 Author #101 Share 21 Απριλίου 2010 Γιατι;;;;;Ψεμματα λεει;; Και συ Βρουτε? Bασίλη συμφωνώ με τον Νιντάλ....Μήπως να το σκεφτόσουν σοβαρά?Ολα έτοιμα είναι...... Αν πετυχω αυτο που θελω με τους εκτροφης υπαρχει ακομη μια προκληση σε συγκεκριμενους αγριους που θα με εκανε να το σκεφτω σοβαρα. Δεν τη λεω γιατι θα αρχισει το γλεντι παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Απριλίου 2010 #102 Share 22 Απριλίου 2010 Αν πετυχω αυτο που θελω με τους εκτροφης υπαρχει ακομη μια προκληση σε συγκεκριμενους αγριους που θα με εκανε να το σκεφτω σοβαρα. Δεν τη λεω γιατι θα αρχισει το γλεντι παλι. Tους "λιμνισιους" λες? Γινεται. Τους εχει και βιντεο στο τιουμπι με μικρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 22 Απριλίου 2010 Author #103 Share 22 Απριλίου 2010 Tους "λιμνισιους" λες? Γινεται. Τους εχει και βιντεο στο τιουμπι με μικρα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι με τοσες γνωσεις δεν εχεις ακομη ασχοληθει. (Και με τετοιο νερο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 22 Απριλίου 2010 #104 Share 22 Απριλίου 2010 Πολυ καλη η εξελιξη ρε Billy!!! Ρε μηπως με το στησιμο και τις μετρησεις που εχεις να το γυρναγες σε αγριους??? Συμφωνώ ...!!!!Ολα έτοιμα είναι Βασιλη,σκέψου το.... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι με τοσες γνωσεις δεν εχεις ακομη ασχοληθει. (Και με τετοιο νερο) Και εγώ το έχω πει,αλλά δεν ακούει.....(προσωρινά βέβαια...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Απριλίου 2010 #105 Share 22 Απριλίου 2010 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι με τοσες γνωσεις δεν εχεις ακομη ασχοληθει. (Και με τετοιο νερο) Χαχαχα Δεν βαζω καλυτερα μια αφισα με ψαρια μεσα? Πιο πολυ κινηση θα εχουν Ο βιοτοπος και το νερο μου ενδιαφερει εκει που ζουν αυτα τα ψαρια. Υπαρχουν ομως και αλλα ψαρια που μου αρεσουν πιο πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος