Husky_Jim 13 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Για μία κόμη φορά ήταν φανταστικά και περάσαμε υπέροχα! Εδώ και τα αποδεικτικά στοιχεία...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 13 Οκτωβρίου 2009 χαιρομαι να βλεπω τοσους φιλους μαζεμενους. μπραβο παιδια...!!! ΥΓ.ελπιζω να μου προσεξατε την αδυναμια μου εεε...?(μιλαω για τον πρωην αμουστακο ΦΙΛΟ μου).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 13 Οκτωβρίου 2009 #3 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Καλά ε?... μορφάρα ο τελευταίος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 13 Οκτωβρίου 2009 #4 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Καλά ε?... μορφάρα ο τελευταίος! μα ποιος ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2009 #5 Share 13 Οκτωβρίου 2009 (edited) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!!! Οι φωτο τραβηχτηκαν πριν παω!! Επισης... ΚΑΝΕΙΣ δε μου ειπε οτι ειχε μος!!! Περασαμε πολυ καλα.... και ο νινταλ πανηγυρίζει επειδη του αρεσε το.... γυναινειο βόλευ που είχε απο πίσω!!! Υ.Γ. Κλαζ..... μιλας για τον κύριο με το μουστακι??? (ονοματα δε λεμε.... ) Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2009 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 13 Οκτωβρίου 2009 #6 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Ποποπο Κοσμος.... Πρεπει να ηταν πολυ καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 13 Οκτωβρίου 2009 #7 Share 13 Οκτωβρίου 2009 @nikoloutso αφού πήρες όλη την pistia ήθελες και moss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2009 #8 Share 13 Οκτωβρίου 2009 @nikoloutso αφού πήρες όλη την pistia ήθελες και moss? ΝΑΙ!!! Αλλα όχι για μενα... για τη φουκαριαρα τη μανα μου... που της αρεσει!! Ειδες προκοπη ομως με την πίστια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 13 Οκτωβρίου 2009 #9 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 13 Οκτωβρίου 2009 #10 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Οταν δοκιμασεις την Pistia κανεις οπως εγω στην φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος