kostas disc 12 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 12 Οκτωβρίου 2009 (edited) καλημερα σας εχω ενα φωτιστικό με μια metal halide 150watt + 2 t5 24watt + moonlight το ολο φωτιστικό καταλήγει να εχει 3 μπριζες δηλαδη για καθε χρηση.ολα καλα μεχρι που ειδα οτι οταν κλείνουν οι τ5 η μια τρεμοσβήνει σαν να διαχεόταν ρεύμα ενω ομως ειναι κλειστα τα φωτα με χρονοδιακοπτη!! οταν δε κλεινω απο τον διακόπτη του φωτιστικού της τ5 δεν το κανει αλλα οταν ειναι με χρονοδιακοπτη ο οποιος και κλείνει τον φωτισμό το κανει(τρεμοπεγμα στην μια τ5).τι φταίει ο χρονοδιακόπτης η το φωτιστικό???ειναι καινουργιο το φωτιστικό οποτε αν μπορειτε να με κατατοπίσετε θα ήμουν υπόχρεος,ευχαριστώ προκαταβολικά Έγινε επεξεργασία 12 Οκτωβρίου 2009 - kostas disc Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 12 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 12 Οκτωβρίου 2009 (edited) Κώστα το switch που δεν λειτουργεί είναι κάτι που πολλές φορές συμβαίνει. Και στο δικό μου είχα παρόμοιο πρόβλημα η δεν κάνει επαφή κάποιο καλώδιο η έχει χαλάσει το On/off,οπότε και θέλει αλλαγή αλλά δεν είναι τίποτα.Τώρα για το ότι τρεμοπαίζει μπορεί να μην πατάει καλά η t5 στα κλιπ δεξιά και αριστερά όπως και μου συνέβη εμένα. Έγινε επεξεργασία 12 Οκτωβρίου 2009 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος