chris z3 11 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 11 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια,πρεπει να εχω σιγκεκριμενες ωρες αναμενο το moonlight? η μπορω απλα να βαλω χρονοδιακοπτη και να λειτουργει οσο δεν λειτουργει το κανονικο φως????????? το ενυδρειο ειναι 200λ φυτεμενο............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthvag 11 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Χρονοδιακόπτη να βάλεις, αλλά να μην ανάβει όσο δεν είναι αναμμένο το φως...Να "χαρούν" και λίγο σκοτάδι τα ματάκια των ψαριών σου που δεν έχουν βλέφαρα Μία ιδέα είναι να το βάζεις να ανάβει μισή ώρα πριν ανάψουν τα φώτα, ώστε να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο απότομο/ξαφνικό το άναμα του κυρίως φωτισμού και έπειτα να σβήνει. Να ανάβει παλι λίγο πριν σβήσουν τα φώτα, ώστε κλείνοντας τα κυρίως φώτα να μείνει αυτό για μισή-μία άντε δύο ώρες ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 11 Οκτωβρίου 2009 Author #3 Share 11 Οκτωβρίου 2009 ok.....!!!! ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Οκτωβρίου 2009 #4 Share 12 Οκτωβρίου 2009 Κι εγω το ιδιος ακριβως θα σου ελεγα με το βαγγελη. Απλα θα συμπληρωσω οτι εξαρταται απο τη φωτοπεριοδο σου και το moonlight. Δλδ... μην εχεις αναμενα τα φωτα 10ωρες και άλλες 2-3 ωρες το moonlight. Περιορισε το να ειναι συνολικα 10 ωρες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 23 Οκτωβρίου 2009 Author #5 Share 23 Οκτωβρίου 2009 οκ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 23 Οκτωβρίου 2009 #6 Share 23 Οκτωβρίου 2009 Ποσα σπιτια εχουν απολυτο σκοταδι πριν αναψουν τα φωτα του ενυδρειου; Για οταν σβηνουν ... πιο λογικο μου ακουγετε.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Οκτωβρίου 2009 #7 Share 23 Οκτωβρίου 2009 Tα πιο πολλα σπιτια μπορει να εχουν φως και στις δυο περιπτωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος