yiannossavva 11 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Ποιόν από τους 2 θα επιλέγατε? Και στα 2 δήγματα ο τεχνητός βράχος δεν είναι βαμμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 11 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Γιάνο, για τι προορίζεται ο βράχος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 11 Οκτωβρίου 2009 Author #3 Share 11 Οκτωβρίου 2009 (edited) Γιάνο, για τι προορίζεται ο βράχος? Είναι για την προέκταση που κάνω για την λίμνη μου Έγινε επεξεργασία 11 Οκτωβρίου 2009 - yiannossavva Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 11 Οκτωβρίου 2009 #4 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Εγω θα προτιμούσα το δεξιό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Οκτωβρίου 2009 #5 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Εγω θα προτιμούσα το δεξιό . Εγω πάλι θα προτειμουσα τον αριστερο... Οπου όμως αριστερο ενοω οτι ειναι καφε και οχι γκρι... επισης δεξια φανταζομαι εννοει το πεταχτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 11 Οκτωβρίου 2009 #6 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Αυτόν, με διαφορά! Μονος σου τον φτιαχνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 11 Οκτωβρίου 2009 #7 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Αυτόν, με διαφορά! Μονος σου τον φτιαχνεις; Kαι εμενα αυτος μου αρεσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 11 Οκτωβρίου 2009 Author #8 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Ναι παιδία μόνος μου το φτιάχνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Οκτωβρίου 2009 #9 Share 11 Οκτωβρίου 2009 (edited) Αυτον εννοουσα κι εγω.. νομιζωτο καταλαβες, ε γιαννο?? Υ.Γ. Κατεβαζω για τους ψιτσιρικάδες το μπομπ το μαστορα... τωρα θα κατεβαζω για τους ενυδρειαδες... Γιαννος ο μαστορας!!! Έγινε επεξεργασία 11 Οκτωβρίου 2009 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 11 Οκτωβρίου 2009 Author #10 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω ………… γιατί πιστέψετε με ο κόπος είναι πολύς! Υ.Γ Όταν το τελειώσω θα το βάψω και σίγουρα θα δείχνει ποιο φυσικό. (αν επιτύχω το βάψιμο !!!!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 11 Οκτωβρίου 2009 #11 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Πολυ καλη δουλεια Γιαννο... Εγω δεν εχω καταλαβει πως επεκτηνεται η νεα λιμνη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Οκτωβρίου 2009 #12 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Γιαννο... επειδη εχα κανει κι εγω κατι τετοιο στο χωριο στην κυπρο..... πιστεψε με ξερω τον κοπο που χρειαζεται... και τη μαστορια!!! Εγω τοτε βοηθουσα στο κουβαλημα!!! Πάντως πλεον και εμπειρικα σου λεω... δοκίμασε στον αναδευτηρα που ριχνεις τα υλικα και το τσιμεντο.... ρίξε και χρωμα!! Υπαρχουν ειδικα χρωματα για το τσιμεντο που τα ανακατευεις με το νερο και τα ρινεις στη βερελα.... ετσι θα γλιτωσες το βαψημο και εαν εισαι και αρκετα τυχερος και δεν αναμειχθει ομοιομορφα αλλα εχει μερικες αποχρωσεις.... θα ειναι πολυ πιο φυσικο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 11 Οκτωβρίου 2009 #13 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Όταν το τελειώσω θα το βάψω και σίγουρα θα δείχνει ποιο φυσικό. (αν επιτύχω το βάψιμο !!!!!!!) Εγω θα σου έλεγα να το αφήσεις έτσι όπως είναι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος