salamander 14 Οκτωβρίου 2009 #151 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Άκη σου πάει η στολή..Στην επόμενη συνάντηση σε περιμένω έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Οκτωβρίου 2009 #152 Share 14 Οκτωβρίου 2009 πολυ καλα στημενο,αν και θα ηθελα να κανω κερατακια στον δια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Οκτωβρίου 2009 #153 Share 14 Οκτωβρίου 2009 πολυ καλα στημενο,αν και θα ηθελα να κανω κερατακια στον δια.... Α να χαθεις......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 14 Οκτωβρίου 2009 #154 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Άκη σου πάει η στολή..Στην επόμενη συνάντηση σε περιμένω έτσι... Ο tan και ο Navy εχουν μουσακι,που επιτρεπεται. Eσυ εισαι αξυριστος.5 μερες κρατηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Οκτωβρίου 2009 #155 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Πλακα πλακα εγω γιατι ειμαι με τους αλατισμενους;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 14 Οκτωβρίου 2009 #156 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Πλακα πλακα εγω γιατι ειμαι με τους αλατισμενους;; Mε το ph που έχεις στα ενυδρεία σου τους μπέρδεψες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Οκτωβρίου 2009 #157 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Mε το ph που έχεις στα ενυδρεία σου τους μπέρδεψες..... Σε λιγο καιρο κι εσυ το ιδιο pH θα εχεις.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 14 Οκτωβρίου 2009 #158 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Σε λιγο καιρο κι εσυ το ιδιο pH θα εχεις.............. Θα με τρελλάνεις έτσι???? Οκ,θα τα κλείσω και θα τα κάνω reef.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Οκτωβρίου 2009 #159 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Θα με τρελλάνεις έτσι???? Οκ,θα τα κλείσω και θα τα κάνω reef.... Ασε τις ντριπλες Δημητριε. Εισαι ενας γνησιος αφρικανος,απλα δεν το εχεις ακομα καταλαβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Οκτωβρίου 2009 #160 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Ασε τις ντριπλες Δημητριε. Εισαι ενας γνησιος αφρικανος,απλα δεν το εχεις ακομα καταλαβει. Οσες φορες τον εχω πετυχει στο Νινταλ τον βλεπω να χαζευει στη βιτρινα το αφρικανικο και να αναστεναζει.... να συγοψιθηριζει... "θελω κι εγω ενα τετοιο!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Οκτωβρίου 2009 #161 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Οσες φορες τον εχω πετυχει στο Νινταλ τον βλεπω να χαζευει στη βιτρινα το αφρικανικο και να αναστεναζει.... να συγοψιθηριζει... "θελω κι εγω ενα τετοιο!!" Αγαπητε,για ρωτα τον Νινταλ για αυτα τα ψαρια στο αφρικανικο της βιτρινας........για τα περισσοτερα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 14 Οκτωβρίου 2009 #162 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Αγαπητε,για ρωτα τον Στρατο για αυτα τα ψαρια στο αφρικανικο της βιτρινας........για τα περισσοτερα.......... ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 15 Οκτωβρίου 2009 #163 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Αγαπητε,για ρωτα τον Νινταλ για αυτα τα ψαρια στο αφρικανικο της βιτρινας........για τα περισσοτερα.......... Του Στρατου ειναι τα περισσοτερα της βιτρινας! Βεβαια σε λιγο καιρο που θα αρχισει να ανεβαινει η αλατοτητα στην ταγκανικα και θα βλεπουμε και κανα αφρικανικο κλοουν, τανγκ και δε συμμαζευεται στο ενυδρειο του, θα ναλλαξω και εγω τη βιτρινα και θα την κανω βιοτοπο ταγκανικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 15 Οκτωβρίου 2009 Author #164 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Άκη σου πάει η στολή..Στην επόμενη συνάντηση σε περιμένω έτσι... Χαχαχαχα ναι οντως του Ακη του πηγαινει πιο πολυ.... Ο tan και ο Navy εχουν μουσακι,που επιτρεπεται. Eσυ εισαι αξυριστος.5 μερες κρατηση. και 5 απο μενα Πλακα πλακα εγω γιατι ειμαι με τους αλατισμενους;; Στρατο εσυ ειχες ψηλοτερο βαθμο (οταν εισουν στα αλατια) τωρα που τα παρατησες επεσε ο βαθμος σου.... και αν συνεχισεις ετσι βλεπω τον κλαζ να σου τρωει την θεση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Οκτωβρίου 2009 #165 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Του Στρατου ειναι τα περισσοτερα της βιτρινας! Βεβαια σε λιγο καιρο που θα αρχισει να ανεβαινει η αλατοτητα στην ταγκανικα και θα βλεπουμε και κανα αφρικανικο κλοουν, τανγκ και δε συμμαζευεται στο ενυδρειο του, θα ναλλαξω και εγω τη βιτρινα και θα την κανω βιοτοπο ταγκανικα Aποκλειεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Οκτωβρίου 2009 #166 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Φιλε στρατο λες λες για αφρικη και ψιλό ph.... Δημητριε... για ες μας.. ποιος κυκλοφορει με μπρελόκ με ΔΙΣΚΟ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Οκτωβρίου 2009 #167 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Φιλε στρατο λες λες για αφρικη και ψιλό ph.... Δημητριε... για ες μας.. ποιος κυκλοφορει με μπρελόκ με ΔΙΣΚΟ!!! Εγω.... Δεν ειχε αλλο ο μαλλιας να μου δωσει............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 15 Οκτωβρίου 2009 #168 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Το μπρελόκ μου έχει alenquer,αλλά αυτά την στιγμή κάτι ετοιμάζω με αρκέτα μεγάλη σκληρότητα....Στράτο και Σωκράτη μήπως ξέρετε κάτι....?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 15 Οκτωβρίου 2009 Author #169 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Εγω.... Δεν ειχε αλλο ο μαλλιας να μου δωσει............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Οκτωβρίου 2009 #170 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Σταθη τα βλεπει??? Ο Δημητρης εχεις του δισκους και ονηρευεται αφρικη... Ο Στρατος έχε αφρική και ονειρευεται τους δισκους..... εχει βεβαια μπρελοκ με δισκο.... Δεν αλλαζουν ενυδρεια λεω εγω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 15 Οκτωβρίου 2009 #171 Share 15 Οκτωβρίου 2009 (edited) εγω λεω θα καταληξουν να στησουν βιοτοπικο ασιας , στην μεση Έγινε επεξεργασία 15 Οκτωβρίου 2009 - olimpiakakias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Οκτωβρίου 2009 #172 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Σταθη τα βλεπει??? Ο Δημητρης εχεις του δισκους και ονηρευεται αφρικη... Ο Στρατος έχε αφρική και ονειρευεται τους δισκους..... εχει βεβαια μπρελοκ με δισκο.... Δεν αλλαζουν ενυδρεια λεω εγω!!!! Eχεις παραισθησεις ε;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 8 Ιανουαρίου 2010 #173 Share 8 Ιανουαρίου 2010 το θεμα θελει ανανεωση!αντε Σταθη φτιαξε καμια δημιουργια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Ιανουαρίου 2010 #174 Share 8 Ιανουαρίου 2010 Να βγάλω στην φόρα τα "άπλυτα" σας??? Αυτούς που ρωτάω συγκεκριμένα ξέρουν τι εννοώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 8 Ιανουαρίου 2010 Author #175 Share 8 Ιανουαρίου 2010 το θεμα θελει ανανεωση!αντε Σταθη φτιαξε καμια δημιουργια! Μαλιστα.... Ξεκιναω δουλειαααααααααααα.......be ready!!! Να βγάλω στην φόρα τα "άπλυτα" σας??? Αυτούς που ρωτάω συγκεκριμένα ξέρουν τι εννοώ Βγαλτααααααα ερχετε κ η σειρα σου ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος