cpapakon 8 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 8 Οκτωβρίου 2009 (edited) Θέλω να αγοράσω ένα λεπτό φύλλο (2 mm) πλέξιγκλας 80 επί 48 εκατοστά. Άκουσα τιμές από 20 έως 30 ευρώ, πάρα πολύ ακριβές κατά την ταπεινή μου γνώμη. Το θέλω να το τοποθετήσω πάνω από το έπιπλο που πατάει το ενυδρείο μου για το προστατέψω από την υγρασία. Δε θέλω τζάμι για ευνόητους λόγους (υπάρχει η πιθανότητα η τάβλα να μην είναι αλφαδιασμένη τέλεια). Έχει το πράκτικερ και αν ναι σε τι διαστάσεις και στο κόβουν κιόλας; Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί στην Ανατολική Θεσσαλονίκη; ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 8 Οκτωβρίου 2009 - cpapakon Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpapakon 9 Οκτωβρίου 2009 Author #2 Share 9 Οκτωβρίου 2009 Σε περίπτωση που ξάχνει κάποιος εγώ πήρα τελικά από Leroy Marilyn στο ΙΚΕΑ δίπλα ένα φύλλο 3χιλ. 50 χ 100 εκατοστά 9 ευρώ. Δε στο κόβουν αλλά κόβεται ευκολα με σιδηροπρίονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duckster_53 8 Απριλίου 2012 #3 Share 8 Απριλίου 2012 εχει και σε 1 ποντο παχος στο Leroy Marilyn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 8 Απριλίου 2012 #4 Share 8 Απριλίου 2012 ενα ποντο εχει το praktiker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 8 Απριλίου 2012 #5 Share 8 Απριλίου 2012 Μετά την Δωδεκανήσου απέναντι από το μεγάλο parking (πολυόροφο) έχει ένα μαγαζί που πουλάει μόνο πλέξι γκλάς, δυστυχώς δεν θυμάμαι διεύθυνση Link to comment Share on other sites More sharing options...
duckster_53 8 Απριλίου 2012 #6 Share 8 Απριλίου 2012 ξερετε περιπου τιμη?θελω 2 κοματια 90χ50χ1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 8 Απριλίου 2012 #7 Share 8 Απριλίου 2012 Καλύτερα για την δουλειά που το θέλεις να βάλεις ένα μαλακό υλικό σαν λάστιχο(κάτι σαν τα mouse pad) που προστατεύει το ενυδρείο σου.Μπορώ να σου πώ και που είδα αν θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duckster_53 8 Απριλίου 2012 #8 Share 8 Απριλίου 2012 το προβλημα μου ειναι να μην λυγισει απο τον φωτισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duckster_53 9 Απριλίου 2012 #9 Share 9 Απριλίου 2012 ξερει κανενας περιπου τιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 11 Μαίου 2012 #10 Share 11 Μαίου 2012 (edited) Έχει και στον Εύοσμο ένα μαγαζί που στο κόβει και στις διαστάσεις που θέλεις. Είναι στην Καραολή Δημητρίου, με την διαστάυρωση με Μεγ. Αλεξάνδρου πίσω σου στα 500 - 700 μ αριστερά. Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2012 - KokkinosK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος