TAN 21 Αυγούστου 2005 #1 Share 21 Αυγούστου 2005 Οι καλοκαιρινές μου διακοπές μου έλαβαν τέλος και φέτος… Σε αυτό το post θα παραθέσω κάποιες καλοκαιρινές photo που σχετίζονται με την αγαπημένη μας μεσόγειο όποιος θέλει μπορεί να postάρει ανάλογες photo. O κάτωθεν νεαρός κύριος δέχτηκε με ευχαρίστηση να ποζάρει αποκλειστικά για το aquazone… Πρόκειται για ένα μωρό οctapus vulgaris λίγων εκατοστών που μετά την φωτοφραφιση αφύσικε ελεύθερο….. Πάντως ήταν πολύ τυχερό γιατί αρκετές όμορφες γυναίκες ήθελαν να ποζάρουν μαζί του…. Η φωτογράφηση έλαβε χώρα στην Μήλο σε μια όμορφη παραλία που λέγεται Αγ.Κυριακη Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 21 Αυγούστου 2005 Author #2 Share 21 Αυγούστου 2005 Αυτός ο όμορφος αστερίας προσέφερε επίσης τις υπηρεσίες του για την φωτογράφηση.. Ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα από το κάστρο του Νησιού… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yautja 23 Αυγούστου 2005 #3 Share 23 Αυγούστου 2005 Όμορφες photo φίλε TAN αν και μου ανοίγεις την όρεξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 23 Αυγούστου 2005 #4 Share 23 Αυγούστου 2005 Πολύ ωραίες photo Θανάση. Zηλεύω ...Αντε καλό χειμώνα τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 25 Αυγούστου 2005 #5 Share 25 Αυγούστου 2005 Πολυ ομορφες φωτογραφιες....Θαναση δεν πιστευω να χρησιμοποιησες το χταποδακι για κακο σκοπο!! Ηθελα και εγω με την σειρα μου να προσφερω καποιες φωτο απο τις Καρετα-καρετα αλλα τελικα λογο μποφορ, δυο φορες αναβληθηκε η βολτα με το glass bottom cruiser του Καπεταν-Νικου...Τι να κανουμε, του χρονου τωρα. Αντε παιδια καλο χειμωνα ποια να εχουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos 4 Σεπτεμβρίου 2005 #6 Share 4 Σεπτεμβρίου 2005 Λίγο μυθολογία ΚΘΟΥΛΟΥ το χταποδάκι,αλλά αξίζουν πολύ οι φωτογραφίες .Και εγώ σε ζηλεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
georigos 4 Σεπτεμβρίου 2005 #7 Share 4 Σεπτεμβρίου 2005 Αχ Θανάση με μπρίζωσες, ορίστε λοιπόν ένα οctapus vulgaris σε φυσικό περιβάλλον από τις περσινές διακοπές στην Κρήτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georigos 4 Σεπτεμβρίου 2005 #8 Share 4 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτό πολεμούσα μια ώρα να το πείσω να φωτογραφηθεί για το Aquazone αλλά....με τσάντισε και το έκανα στα κάρβουνα ή λαδολέμονο δεν θυμάμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 5 Σεπτεμβρίου 2005 #9 Share 5 Σεπτεμβρίου 2005 Πρώτα ένα μπράβο στον θανάση για τις υπέροχες φωτογραφίες του. Γιώργο επειδή με έβαλες στην πρίζα αύριο σου υπόσχομαι φωτογραφία από έναν "πολίτη" της αλοννήσου όπως χαρακτηριστικά τους ονομάζουν εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 29 Αυγούστου 2006 #10 Share 29 Αυγούστου 2006 πραγματικά υπέροχη η φωτογραφία … ..με το χταπόδι ζωντανό.. και σε εμένα αρέσει σαν μεζές.. αλλά δεν μου πάει η καρδιά να τα πιάσω όταν τα βλέπω στη θάλασσα .. όποιος έχει <παίξει> με χταπόδι σε κατάδυση θα με καταλάβει.. είναι ζώα με φοβερό <χαρακτήρα> και έντονη προσωπικότητα.. - μην αρχίσει το δούλεμα τώρα εεεεε!!- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος