vag0s 10 Οκτωβρίου 2009 #76 Share 10 Οκτωβρίου 2009 Παντως ηταν καλα Δημητριε το 2ο αφρικανικο σου tanganyika ή παλι malawi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 10 Οκτωβρίου 2009 #77 Share 10 Οκτωβρίου 2009 Παντως ηταν καλα Δημητριε το 2ο αφρικανικο σου tanganyika ή παλι malawi? Mάλλον σε εμένα αναφέρεσε....Αυτά παθαίνει κανείς όταν μπλέκει με κακές παρέες!Αντε να γλυτώσω τώρα απο τον ''ολύμπιο'' Οι φώτο που είναι? Καλά ήταν και σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2009 #78 Share 10 Οκτωβρίου 2009 Mάλλον σε εμένα αναφέρεσε....Αυτά παθαίνει κανείς όταν μπλέκει με κακές παρέες!Αντε να γλυτώσω τώρα απο τον ''ολύμπιο'' Οι φώτο που είναι? Καλά ήταν και σήμερα Δεν γλυτωνεις. Και οσο πιο συντομα το καταλαβεις,τοσο περισσοτερο θα το απολαυσεις............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 11 Οκτωβρίου 2009 #79 Share 11 Οκτωβρίου 2009 . . . . . . . φωτο ? . . . . . . . . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 11 Οκτωβρίου 2009 #80 Share 11 Οκτωβρίου 2009 . . . . . . . φωτο ? . . . . . . . . . . Aς ανεβασει ο Μητσος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Οκτωβρίου 2009 Author #81 Share 11 Οκτωβρίου 2009 (edited) Σταματη.... Ευχαριστω!!! Γεμησε το ενυδρειο..... και εβαλα και στα χρυσοψαρα!!!! Τωρα εαν πιασει και μεγαλωνει... θα βάλουμε και στο νεο..... Που ειναι οι φωτο... οεο? Έγινε επεξεργασία 11 Οκτωβρίου 2009 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 11 Οκτωβρίου 2009 #82 Share 11 Οκτωβρίου 2009 ολοι στο σεμιναριο μου ειστε εεε??κυριακη απογευμα και ουτε μια φωτο!! Δια νιωθεις καλητερα μετα το χθεσινο?? Βαγγο εψησα τα πλατανοφυλλα και τα εχω σε ενα κουβα νερο αλλα μιλαμε βγαζουν πολυ αρωμα και ειναι σκετη μαστουρα!! δεν νομιζω να τα βαλω στο ενυδρειο....θα τα κρατησω για μενα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 11 Οκτωβρίου 2009 #83 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Βαγγο εψησα τα πλατανοφυλλα και τα εχω σε ενα κουβα νερο αλλα μιλαμε βγαζουν πολυ αρωμα και ειναι σκετη μαστουρα!! δεν νομιζω να τα βαλω στο ενυδρειο....θα τα κρατησω για μενα!!!! Εχω ψηθει κι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 11 Οκτωβρίου 2009 #84 Share 11 Οκτωβρίου 2009 και αν δεν παθετε εγκεφαλικο θα φτιαξετε γ.....ω τα κεφαλια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Οκτωβρίου 2009 #85 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Tι ηταν κι αυτο ρε Κωστα.....................δυο μετρα ποδι............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 11 Οκτωβρίου 2009 #86 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 12 Οκτωβρίου 2009 #87 Share 12 Οκτωβρίου 2009 εγω αν και δεν ημουν στην συναντηση να ευχαριστησω τον delta66 για καποια κλαδεματα και τον DIMITRIO που εχει αναλαβει την μεταφορα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος