Giannis-malawi 4 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Μιας και τα βγαλαμε ολοι στη φορα,οριστε και οι τελικες απο το apisto-ενυδρειο.. καλη επιτυχια σε ολους και μακαρι του χρονου να ειμαστε περισσοτεροι και εμεις και τα σωστα στημενα ενυδρεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 4 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Wο0ο0ο0ο0οW! Τι εκανες............................................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4 Οκτωβρίου 2009 #3 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Αγαπητέ Γιάννη εξαιρετικό ,εύχομαι και σε σένα καλή επιτυχία. Σωκράτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 4 Οκτωβρίου 2009 #4 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Πανέμορφο!Σου ευχομαι καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 4 Οκτωβρίου 2009 #5 Share 4 Οκτωβρίου 2009 τελειο!! βαλτος εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 4 Οκτωβρίου 2009 #6 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Φανταστικό!!!!!!!!Πανέμορφο!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Οκτωβρίου 2009 #7 Share 4 Οκτωβρίου 2009 βρε βρε το γιαννακη.... ομορφο και εξυπνα στημενο... καλη επιτυχια φιλαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 4 Οκτωβρίου 2009 #8 Share 4 Οκτωβρίου 2009 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Γιαννη.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 4 Οκτωβρίου 2009 #9 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Απιστευτο...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisjd 4 Οκτωβρίου 2009 #10 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Τέλειο Γιάννη καλη επιτυχία στο διαγωνισμό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 4 Οκτωβρίου 2009 #11 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Κατα την γνωμη μου απο τα ομορφοτερα Αpistενυδρια.... Και να πω την αληθεια εχω ζηλεψει και ψηνομαι να δοκιμασω... Πραγματικα υποδειγμα βιοτοπου.. Καλη επιτυχεια σου ευχομαι.. Υ.Γ Γιαννη νομιζω στην παρουσιαση του ενυδριου σου εχεις καποιες πολυ καλες φωτο που φαινονται πολυ ομορφα τα ψαρια σε συνδιασμο με τα φυλα που υπαρχουν.. Ελπιζω να την εστειλες...Ειναι η αγαπημενη μου φωτο σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 5 Οκτωβρίου 2009 #12 Share 5 Οκτωβρίου 2009 Καλη επιτυχια φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pollatos 5 Οκτωβρίου 2009 #13 Share 5 Οκτωβρίου 2009 τρομερό φίλε μου εμείς τα έχουμε πει καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 5 Οκτωβρίου 2009 #14 Share 5 Οκτωβρίου 2009 Καλη επιτυχια Γιαννη Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 5 Οκτωβρίου 2009 #15 Share 5 Οκτωβρίου 2009 Ενα κουκλί έφτιαξες, μια ζωγραφιά, μπράβο και καλή επιτυχία. Με κούρδισες τώρα, καμια ιδέα να πείσω τη γυναίκα μου για ένα ακόμη ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 5 Οκτωβρίου 2009 #16 Share 5 Οκτωβρίου 2009 καλη επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 5 Οκτωβρίου 2009 #17 Share 5 Οκτωβρίου 2009 Τα εχουμε πει εμεις................... Αντε και καλη επιτυχια παιδαρε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 5 Οκτωβρίου 2009 #18 Share 5 Οκτωβρίου 2009 Φίλε μου σαν να βλέπω εικόνα από ντοκιμαντέρ.. εξαιρετικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 5 Οκτωβρίου 2009 #19 Share 5 Οκτωβρίου 2009 πολυ καλο! καλη επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Οκτωβρίου 2009 #20 Share 5 Οκτωβρίου 2009 Kαλη επιτυχια κι'απο μενα Γιαννη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 5 Οκτωβρίου 2009 #21 Share 5 Οκτωβρίου 2009 αγγίζεις την τελειότητα φίλε μου!!! καλή επιτυχία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 5 Οκτωβρίου 2009 #22 Share 5 Οκτωβρίου 2009 Μπραβο φίλε μου!!! Πολυ καλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 5 Οκτωβρίου 2009 #23 Share 5 Οκτωβρίου 2009 Παιχταρά μου η πρωτιά ειναι στο τσεπάκι σου Εισαι ενας μικρος θεούλης!!!!! (περιμένω καφεδιά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 5 Οκτωβρίου 2009 #24 Share 5 Οκτωβρίου 2009 Γιαννη... δωσε μας πληροφοριες... κυριως για τα λιτρα και τις διαστασεις.... Απο την άλλη, επειδη σκευτομαι να στησω κι εγω κατι τετοιο και επειδη έχω πρόβλημα.... τι λιπασμα ριχνεις και πως συντηρεις την πίστια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 5 Οκτωβρίου 2009 Author #25 Share 5 Οκτωβρίου 2009 σας ευχαριστω ολους θερμα για τα σχολια και τις ευχες.. να ειστε ολοι καλα.. για τις πιστια δεν κανω απολυτως τπτ εκτος απο το να τις κοβω και να πεταω μισο κουβα καθε 2 βδομαδες.. αν εριχνα και λιπασμα θα εβγαιναν απ'εξω.. αναλυτικη παρουσιαση και πληροφοριες υπαρχουν εδω.. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28928 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος