christos7 4 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2009 τι αλλο ειδος μπορω να βαλω μαζι με απιστο σε 150 βιοτοπικα ξερα λιτρα (100x38x40)?corys μπαινουν?ραμιρεζακια? τι προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 4 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 4 Οκτωβρίου 2009 τι αλλο ειδος μπορω να βαλω μαζι με απιστο σε 150 βιοτοπικα ξερα λιτρα (100x38x40)?corys μπαινουν?ραμιρεζακια? τι προτεινετε? Γεια σου παιδαρε!!! Μια τετραδα κορυντορακια θα εβαζα. Ραμιρεζακια οχι γιατι φοβαμαι ψιλομαχες!!!! Αμα θα ηθελες θα μπορουσε να βαλεις κανα κοπαδακι απο καρδιναλιους ή Rozy Tetra. Ολα αυτα βεβαια στην περιπτωση που δεν πας για αναπαραγωγη, ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 4 Οκτωβρίου 2009 Author #3 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Γεια σου παιδαρε!!! Μια τετραδα κορυντορακια θα εβαζα. Ραμιρεζακια οχι γιατι φοβαμαι ψιλομαχες!!!! Αμα θα ηθελες θα μπορουσε να βαλεις κανα κοπαδακι απο καρδιναλιους ή Rozy Tetra. Ολα αυτα βεβαια στην περιπτωση που δεν πας για αναπαραγωγη, ετσι? με τα corys δν θα πεφτουν σφαλιαρες? αν παω για αναπαραγωγη δν μπορω βαλω τπτ μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 4 Οκτωβρίου 2009 #4 Share 4 Οκτωβρίου 2009 με τα corys δν θα πεφτουν σφαλιαρες? Κανενα προβλημα!!! αν παω για αναπαραγωγη δν μπορω βαλω τπτ μεσα? Καλο θα ηταν να μην υπαρχει τιποτα καθως ναι μεν οταν κανουν αυγα τα προστατευουν πολυ καλα, απο εκει και περα ομως οταν αρχισουν να "σουλατσαρουν, ειναι ενα ςπολυ καλος μεζες ακομα και για τα υπολοιπα του ειδους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 4 Οκτωβρίου 2009 Author #5 Share 4 Οκτωβρίου 2009 απο corys ποια προτεινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 4 Οκτωβρίου 2009 #6 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Μια και μιλαμε για 150 λιτρακια, μια πενταδα panda ή sterbai θα ηταν ΟΚ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
john-john 12 Οκτωβρίου 2009 #7 Share 12 Οκτωβρίου 2009 Για να μην ανοίξω άλλο θέμα ... έχω κ εγω ενα 300-350lt ενυδρείο. Και σκέφτομαι ουσιαστικά να βάλλω Αμερικάνικες μικροκιχλίδες (4 apistogramma & 3 ramirezi, κτλ). Μπορούνε να μπούνε γαρίδες amano με apistogramma (τα ramirezi με τις amano δεν εχουν κανένα πρόβλημα πάντως το έχω τσεκάρει σε μικρότερο ενυδρείο) ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 12 Οκτωβρίου 2009 #8 Share 12 Οκτωβρίου 2009 Ραμιρεζακια οχι γιατι φοβαμαι ψιλομαχες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
john-john 13 Οκτωβρίου 2009 #9 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω φιλε ... Απλά έλεγα μήπως λόγω μεγέθους ενυδρείου (300+ lt, άρα αρκετά ευρύχωρο) και με μπόλικα φυτά / κρυψώνες θα μπορούσαν να συμβιώσουν apistogramma + ramirezi + amano γαρίδες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 15 Οκτωβρίου 2009 #10 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Αφου συμβιώνουν ramirezi με amano γιατι οχι και cacatuoides με amano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 18 Οκτωβρίου 2009 #11 Share 18 Οκτωβρίου 2009 φιλε μου νομιζω οτι θα ειναι οκ...εχει δοκιμασει φιλος μου κ ολα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος