tasos269 4 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2009 (edited) Yπαρχει καποιο μαγαζι στην θεσσαλονικη που να εχει αυτη την στιγμη arowana. Eιμαι απο επαρχια και θα το εκτιμουσα πολυ καποιος να βοηθησει Έγινε επεξεργασία 4 Οκτωβρίου 2009 - tasos269 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxus 4 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Γιατί δεν δοκιμάζεις να επικοινωνήσεις με κάποια μαγαζιά? Εδώ θα βρείς πια είναι Θεσσαλονίκη : link Kαι εδώ μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους.:link Eλπίζω να βοήθησα λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos269 4 Οκτωβρίου 2009 Author #3 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Γιατί δεν δοκιμάζεις να επικοινωνήσεις με κάποια μαγαζιά? Εδώ θα βρείς πια είναι Θεσσαλονίκη : link Kαι εδώ μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους.:link Eλπίζω να βοήθησα λίγο. ευχαριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos269 4 Οκτωβρίου 2009 Author #4 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Γιατί δεν δοκιμάζεις να επικοινωνήσεις με κάποια μαγαζιά? Εδώ θα βρείς πια είναι Θεσσαλονίκη : link Kαι εδώ μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους.:link Eλπίζω να βοήθησα λίγο. ΤΟ QUIKO ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxus 4 Οκτωβρίου 2009 #5 Share 4 Οκτωβρίου 2009 QUIKO MEGA PET Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 142 Θέρμη 57001 Θεσσαλονίκη τηλ-fax: 2310 489070 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos269 4 Οκτωβρίου 2009 Author #6 Share 4 Οκτωβρίου 2009 QUIKO MEGA PET Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 142 Θέρμη 57001 Θεσσαλονίκη τηλ-fax: 2310 489070 EYXAΡΙΣΤΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 6 Οκτωβρίου 2009 #7 Share 6 Οκτωβρίου 2009 Γιατί σου είπαν οτι έχουν Arowana? Εγώ πήγα εκει το προηγούμενο σαβ/κο και ούτε πιράνα είχανε (νομίζω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 6 Οκτωβρίου 2009 #8 Share 6 Οκτωβρίου 2009 Φιλε μου.... δεν ξερω εαν μπορεις να κατεβεις αθηνα... αλλα ειδα ένα τετοιο θηριακι εδω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 6 Οκτωβρίου 2009 #9 Share 6 Οκτωβρίου 2009 Εγω εχω δει αυτο το ψαρι στην Φιλαδελφια!Τωρα δεν ξερω αν το εχουν ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos269 8 Οκτωβρίου 2009 Author #10 Share 8 Οκτωβρίου 2009 (edited) Εγω εχω δει αυτο το ψαρι στην Φιλαδελφια!Τωρα δεν ξερω αν το εχουν ακομα... [/ΜΕΧΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ Έγινε επεξεργασία 8 Οκτωβρίου 2009 - tasos269 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 8 Οκτωβρίου 2009 #11 Share 8 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξερω αν εχεις διαβασει το ακολουθο ποστ αλλα αν θες διαβασε το πιστευω οτι αξιζει. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...&hl=arowana Γνωμη μου ειναι οτι τετοια ψαρια δεν μπορουμε και δεν πρεπει να τα φιλοξενουμε στα ενυδρεια μας. Παντα Φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος