AneGiannhS 3 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 3 Οκτωβρίου 2009 Πως μπορω να μαθω αν εχει πιασει το μπολι στο ενυδρειο μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 3 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 3 Οκτωβρίου 2009 εννοεις πως θα καταλαωεις αμα εχει στρωσει το ενυδρειο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AneGiannhS 3 Οκτωβρίου 2009 Author #3 Share 3 Οκτωβρίου 2009 (edited) Εννοω αν το μπολι που μου δωσανε επιασε στο ενυδρειο μου.Πως μπορω να το καταλαυω? Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2009 - AneGiannhS Link to comment Share on other sites More sharing options...
AneGiannhS 3 Οκτωβρίου 2009 Author #4 Share 3 Οκτωβρίου 2009 (edited) Την τριτη μου δωσανε μπολι για το ενυδρειο.Ειχα μακαρονι στο φιλτρο και μου ειπανε να βαλω σφουγγαρι στην υποδοχη , στην μεση το μακαρονι και υαλοβαμβακα στην εξοδο.Λοιπον τωρα φοβαμαι μηπως χαλασε το μπολι.Παρακαλω απαντηστε μου.. Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2009 - AneGiannhS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Οκτωβρίου 2009 #5 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Την τριτη μου δωσανε μπολι για το ενυδρειο.Ειχα μακαρονι στο φιλτρο και μου ειπανε να βαλω σφουγγαρι στην υποδοχη , στην μεση το μακαρονι και υαλοβαμβακα στην εξοδο.Λοιπον τωρα φοβαμαι μηπως χαλασε το μπολι.Παρακαλω απαντηστε μου.. Τι εννοεις μηπως χαλασε το μπολι; Μηπως πεθαναν τα βακτηριδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 4 Οκτωβρίου 2009 #6 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Αν επιασε θα το καταλαβεις με μετρησεις. Εβαλες ψαρια? ποτε? Αν οχι, ριχνεις λιγη τροφη τροφη μεσα καθε μερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος