Husky_Jim 22 Απριλίου 2006 #1 Share 22 Απριλίου 2006 ...να λένε τις Λορικαριίδες "ΓΛΥΦΤΕΣ" πλέκο είναι !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 23 Απριλίου 2006 #2 Share 23 Απριλίου 2006 100%%%%%%% Σώστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 23 Απριλίου 2006 #3 Share 23 Απριλίου 2006 Συμφωνω και γω, και καλο ειναι να διορθωνουμε αυτους που τα ονομαζουν "γλυφτες". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 25 Απριλίου 2006 #4 Share 25 Απριλίου 2006 Σωστά. Απο εδώ και εμπρός θα λέμε τους "γλύφτες".... "λορικαρίδες". Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 25 Απριλίου 2006 #5 Share 25 Απριλίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 26 Απριλίου 2006 #6 Share 26 Απριλίου 2006 Φιλε μου συγνωμη που θα σε απογοητευσω, και εσενα και τους υπολοιπους, αλλα μαλλον θα συνεχισεις να το ακους συχνα αυτο!!!Ειναι ορος που, δυστυχως, τον ξερουν οι πιο πολλοι και αναφερεται και σε πολλα pet shop, οπου και γινεται, συνηθως, η πρωτη επαφη με τον κοσμο των ενυδρειων!Στην προσπαθεια σου δηλωνω αρωγος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekila 27 Απριλίου 2006 #7 Share 27 Απριλίου 2006 φιλε μου δε αποκαλούνται μόνο τα pleco ωσ γλύφτεσ αλλα και αυτά. αυτά τι ονομασία κανονική έχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 27 Απριλίου 2006 #8 Share 27 Απριλίου 2006 Αν και δεν μπορώ να δω πολυ καθαρά στην φωτογραφια, μοιαζει με chinese algae eater. Τώρα το επιστημονικό ονομα δεν το θυμαμαι αυτή τη στιγμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
georigos 28 Απριλίου 2006 #9 Share 28 Απριλίου 2006 Με ποιο από τα δύο μοιάζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΡΕΣΤΗΣ 28 Απριλίου 2006 #10 Share 28 Απριλίου 2006 Τι θα γίνει Husky_Jim, θα φτιάξεις καμιά καινούρια σπηλιά; Γιατί ο φίλος σου μου τις έχει πάρει όλες!!! Σε λίγο οι λορικαρίδες, θα σηκωθούν να φύγουν απ'το ενυδρείο μου!!! ΟΡΕΣΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος