giannispass 2 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 2 Οκτωβρίου 2009 Τι λαμπα να χρησιμοποιησω? Εχω ακουσει για την λαμπα οικονομιας στα 6500Κ (δηλαδη Daylight) οτι ειναι οκ, αλλα ακουσα οτι πολύ καλή λυση ειναι και η HQ 75W σε φασμα φωτος κοντα στο Daylight Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 2 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 2 Οκτωβρίου 2009 (edited) Δεν υπάρχει λόγος. Εγώ χρησιμοποιώ 2 Τ8 (6500K) στα 18 W έκαστη και η άλγη θεριεύει. Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2009 - amorealex Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Οκτωβρίου 2009 #3 Share 2 Οκτωβρίου 2009 κάτι απλό με χαμηλή κατανάλωση θες οπότε όπως λέει ο amorealex είναι μια καλή λύση η τ8 όπως και μια απλή οικονομίας λάμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 2 Οκτωβρίου 2009 Author #4 Share 2 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Οποτε με λαμπα οικονομιας ειμαι οκ.... Ποτε να βαλω την αλγη? Το ενυδρειο τρεχει μια εβδομαδα με 60 κιλα ζωντανο βραχο και μεχρι στιγμης δεν εχει κανενα κατοικο. Ποτε μπαινει και απο που την προμηθευομαστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος