Sta8hs000 1 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Γενικά: Διαστάσεις: 60cm x 40cm x 30cm Όγκος: 72λίτρα Φυτά: Vallisneria Ψάρια: Neolamprologus brichardi (2, 1αρσ. + 1θυλ.) Διακοσμητικά υλικά: Χαλαζιακη μπέζ άμμος, Ασβεστολιθικά πετρώματα, Κοχύλι θαλάσσης. Φόντο: Μαύρο Φωτισμός: 1 χ Τ8 (15watt) Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα: Εσωτερικό φίλτρο με ροή 380 λίτρα / ώρα Υλικά φίλτρου: Σφουγκάρι, Siporax, Σφουγκάρι, Ενυδρ. βαμβάκι. (απο κάτω προς τα πάνω) Λίπανση: Όχι Παροχή CO2: Όχι Παράμετροι: pH: 8,1 Γενική σκληρότητα (GH): 14 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): - Θερμοκρασία: 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Ωραιος ο Σταθης......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Οκτωβρίου 2009 Author #3 Share 1 Οκτωβρίου 2009 ακομα μια φωτο... *Θα ηθελα να ευχαριστησω προσωπικα τον Στρατο (DIAS) για τον χρονο του, και τις πολυτιμες συμβουλες του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Οκτωβρίου 2009 #4 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Σταθουλη,δεν χρειαζονται ευχαριστω αγορι μου. Οτι μπορει κανει ο ενας για τον αλλο........................... Να τα χαιρεσαι,και καλες γεννες Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 1 Οκτωβρίου 2009 #5 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Πολυ ωραιο Αυτο το κοχυλι ομως δε μου κολλαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Οκτωβρίου 2009 Author #6 Share 1 Οκτωβρίου 2009 ακομα μια απιραχτη (χωρις δλδ ανεβασμα το contrast, και χωρίς χαμιλο φωτισμο).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 1 Οκτωβρίου 2009 #7 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Αυτη επρεπε να βαλεις απο την αρχη. Οι αλλες το αδικησαν κατα τη γνωμη μου. Ειναι TOP τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Οκτωβρίου 2009 #8 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Δεν το ειχα δει.... μπραβο σταθη... !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 1 Οκτωβρίου 2009 #9 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Σταθη ωραιος... Τα ψαρακια σου κουκλια.... 1ον Βαλε αυτον το Jager στην γωνια ειναι λιγο καπως εκει.... 2ον Και εμενα δεν μου κολαει το κοχυλι...Νομιζω πως με 1-2 πετρες του ιδιου πετρωματος θα εδειχνε πιο πολυ.. 3ον Τζαμπα τα 10 χρονια photoshop πιο ωραιες ειναι οι κανονικες.... Keep africing.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Οκτωβρίου 2009 Author #10 Share 1 Οκτωβρίου 2009 (edited) ευχαριστω πολυ... Δεν τις εβαλα Photoshop.... αν τις εβανζα θα το καταλαβαινες.. το κοχιλι ειναι εκει 1. για να βοηθησει μαζι με τον ασβεστολιθο στις τιμες... 2. εμενα μαρεσει.... να πω δυο πραγματα..... 1. τα ψαρια εχουν απιστευτη συμπεριφορα... χαιρομαι να τα βλεπω... 2. εχω τριψει λιγο ασβεστολιθο και εχει πεσει στον βυθο για καλυτερα αποτελεσματα... θα δουμε σε λιγο καιρο τιμες.... Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2009 - Sta8hs000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Οκτωβρίου 2009 #11 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Αν θελεις λιγο αραγωνιτη,εχω να σου δωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 1 Οκτωβρίου 2009 #12 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Σταθη ωραιος... Τα ψαρακια σου κουκλια.... 1ον Βαλε αυτον το Jager στην γωνια ειναι λιγο καπως εκει.... 2ον Και εμενα δεν μου κολαει το κοχυλι...Νομιζω πως με 1-2 πετρες του ιδιου πετρωματος θα εδειχνε πιο πολυ.. 3ον Τζαμπα τα 10 χρονια photoshop πιο ωραιες ειναι οι κανονικες.... Keep africing.. Ελα ρε ΚΩστη. Ακριβως τα ιδια του ελεγα και απο msn. Ουτε συννενοημενοι να ημασταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Οκτωβρίου 2009 Author #13 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Αν θελεις λιγο αραγωνιτη,εχω να σου δωσω. Ευχαριστω παρα πολυ Στρατο για την προταση!!! Θα σε ενυμερωσω οταν θα ερθω στην συναντηση, μηπως και παρω λιγουλακι Ευχαριστω!!! ps το κοχιλι δν φευγει, ειμαι συναισθηματικα δεμενος μαζι του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1 Οκτωβρίου 2009 #14 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Στάθη όλα καλά ,εγώ δεν θα κάνω καμμιά παρατήρηση ,αν του αρέσει αυτό μου φτάνει. Αντε και γρήγορα γέννες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Οκτωβρίου 2009 #15 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Μην τους ακουςσταθη!!!! Το κακο σου θελουν!!! Το παραδεχομαι.... έγω του το εκανα δωρο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Οκτωβρίου 2009 Author #16 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Στάθη όλα καλά ,εγώ δεν θα κάνω καμμιά παρατήρηση ,αν του αρέσει αυτό μου φτάνει. Αντε και γρήγορα γέννες. Ευχαριστω πολυ Σωκρατη!!! Να ρωτησω κατι, επιδη σωματικα κανεις δεν ειναι 100% σιγουρος για το αρσενικο - θυλικο, και πως να τα ξεχωριζει... στην συμεριφορα μπορει να τα καταλαβει κανεις??? εγω εχω το ενα να εχει πιασει το κεντρο της σπηλια και να ειναι εκει ταμπουρομενο και το αλλο να τριγυριζει κοντα στις πετρες.... καμια ιδεα!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Οκτωβρίου 2009 #17 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ Σωκρατη!!! Να ρωτησω κατι, επιδη σωματικα κανεις δεν ειναι 100% σιγουρος για το αρσενικο - θυλικο, και πως να τα ξεχωριζει... στην συμεριφορα μπορει να τα καταλαβει κανεις??? εγω εχω το ενα να εχει πιασει το κεντρο της σπηλια και να ειναι εκει ταμπουρομενο και το αλλο να τριγυριζει κοντα στις πετρες.... καμια ιδεα!? Ειναι νωρις ακομα για να καταλαβεις. Αν δεις και δεν τσακωνονται,τοτε εχεις πολλες πιθανοτητες να ειναι ζευγαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisjd 1 Οκτωβρίου 2009 #18 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Πολύ ωραίο Στάθη μπράβο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Οκτωβρίου 2009 Author #19 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Ειναι νωρις ακομα για να καταλαβεις. Αν δεις και δεν τσακωνονται,τοτε εχεις πολλες πιθανοτητες να ειναι ζευγαρι Αν και εχεις απολιτο δικιο, και ειναι οντος νωρις, νομιζω πως παμε για γαμους και πανηγυρια... Πολύ ωραίο Στάθη μπράβο.... Ευχαριστω φιλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Οκτωβρίου 2009 #20 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Πολύ ωραίο Στάθη.Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Οκτωβρίου 2009 Author #21 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Ερωτηση.... Αν αυξησω και το δεξιο τμημα με τις πετρες θα μπρορεσω να βαλω ενα ζευγαρακι Neolamprologus leleupi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 2 Οκτωβρίου 2009 #22 Share 2 Οκτωβρίου 2009 Πολύ ωραίο, να το χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 2 Οκτωβρίου 2009 #23 Share 2 Οκτωβρίου 2009 Στάθη πολύ ώραίο έγινε!!! Μπράβο ρε φίλε!!! από δεξιά αν βάλεις 2 πέτρες λίγο μικρότερες πιστεύω να γίνει απίστευτο!! όσο για τις τιμές αν δε βάλεις αραγωνίτη κάνε μετακόμοιση στο ντεπώ!!!! θα έχεις 22 μέσο όρο!!! χαχαχαχαχαχα όσο για τα leleupi εδώ μπααααααα!!!! στο Πειραιά έχει ρώτηση χθες, αντε να το χαίρεσαι ρε φίλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 2 Οκτωβρίου 2009 #24 Share 2 Οκτωβρίου 2009 Σταθη στα 70 λιτρα λεω να μην βαλεις αλλο ζευγαρι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 2 Οκτωβρίου 2009 Author #25 Share 2 Οκτωβρίου 2009 Ναι, το ξερω... αλλα τα ατιμα ολο μου κριβοντε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος