nikol_gouv 1 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 1 Οκτωβρίου 2009 πηρα 6 γκαπυς εκ των οποιων το ενα πεθανε αφου γεννησε!αληθεια γιατι εγινε αυτο?6 νεον 4 πλατυ μπαλουν και 2 μολλυ μπαλουν!ειναι οκ για 120 λιτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 1 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Aν το ενυδριο σου ειναι σωστα φυτεμενο και βγαλεις τα νεον θα ειναι μια χαρα... Για τα Molly με τα Platty θα σου πουν πιο εμπειροι για το αν υβριδιζουν μιας και δεν ειμαι σιγουρος,.... Την Guppina την εβαλες σε γενηστρα..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikol_gouv 1 Οκτωβρίου 2009 Author #3 Share 1 Οκτωβρίου 2009 φυτεμενο ειναι 4 ανουμπιες ,1 κρυπτοκορινα και 2 κερατοπτερες!οχι δεν την ειχα βαλει σε γεννηστρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 1 Οκτωβρίου 2009 #4 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Προσθεσε κερατφυλο στα φυτα σου και αφησε το στην επιφανεια(μιας και ειναι φυτο επιφανειας).. Θα ανεβει πολυ το ποσοστο των γεννων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikol_gouv 1 Οκτωβρίου 2009 Author #5 Share 1 Οκτωβρίου 2009 (edited) ναι θα παρω!ας μου πει καποιος για τη συνθεση των ψαριων...επισης ανεβαινουν στην επιφανεια αν και εχω οξυγονωτη γιατι το κανουν αυτο? Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2009 - nikol_gouv Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 1 Οκτωβρίου 2009 #6 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Αυξημενο co2??Κανε μετρησεις στο ενυδρειο σου και πες να δουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 1 Οκτωβρίου 2009 #7 Share 1 Οκτωβρίου 2009 και εμένα το κάνουν αυτο, παντα το έκαναν... ισως είναι κανονικο! Καπιος με μεγαλυτερη εμπειρία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 1 Οκτωβρίου 2009 #8 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Απο οσο ξερω τα ζωοτοκα ειναι ψαρια επιφανειας...Για αυτον τον λογο προτενεται σε τετοια ενυδρια να εχουμε φυτα επιφανειας ωστε να βρισκουν εκει καταφυγιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikol_gouv 2 Οκτωβρίου 2009 Author #9 Share 2 Οκτωβρίου 2009 καλημερα!μου ψοφησε κι αλλο γκαπυ σημερα το πρωι το βρηκα!και τα 2 ηταν θηλυκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 2 Οκτωβρίου 2009 #10 Share 2 Οκτωβρίου 2009 Το φιλτρο σου ειναι στρωμενο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikol_gouv 2 Οκτωβρίου 2009 Author #11 Share 2 Οκτωβρίου 2009 στις τελευταιες μετρησεις ηταν οκ!λες να αλλαξε κατι?τα εχω περιπου 4 ημερες!τα ψαρια που εχω στο ενυδρειο ταιριαζουν?απο το pet shop μου προτειναν αυτη τη συνθεση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 2 Οκτωβρίου 2009 #12 Share 2 Οκτωβρίου 2009 Aν το ενυδριο σου ειναι σωστα φυτεμενο και βγαλεις τα νεον θα ειναι μια χαρα... Για τα Molly με τα Platty θα σου πουν πιο εμπειροι για το αν υβριδιζουν μιας και δεν ειμαι σιγουρος,.... Την Guppina την εβαλες σε γενηστρα..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikol_gouv 2 Οκτωβρίου 2009 Author #13 Share 2 Οκτωβρίου 2009 οκ!!ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος