DIMITRIOS 6 Οκτωβρίου 2009 Author #76 Share 6 Οκτωβρίου 2009 Μπα χαλια ειναι Αφου ολο το ζουμι στα ψαρια και στη συμπερφορα τους ειναι στα αφρικανικα τι περιμενες? Πολυ μουρη τα moori Ti εγινε χορταριασαν κιολας οι πετρες ή το ειχαν το χορταρακι τους ηδη? Πολυ φυσικο μακαρι να κρατηθει ζωντανο. ΥΓ με τετοια πετρα εστηνα και εγω ενα 200αρι που εχω στην αποθηκη Το χορταράκι δεν καθαριστηκε τόσο επιμελώς,ωστε να βόσκουν τα ψάρια.Πετρες μπορει να υπάρξουν μετα την επόμενη έξοδο προς Πρέβεζα..... Μπραβο Δημητρη.. πολυ ομορφο.... να τα χαρεσαι τα ψαρακια... καλη συνεχεια ευχομαι... Ευχαριστω Σταθη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 7 Οκτωβρίου 2009 #77 Share 7 Οκτωβρίου 2009 Μπα χαλια ειναι Αφου ολο το ζουμι στα ψαρια και στη συμπερφορα τους ειναι στα αφρικανικα τι περιμενες? Πολυ μουρη τα moori Ti εγινε χορταριασαν κιολας οι πετρες ή το ειχαν το χορταρακι τους ηδη? Πολυ φυσικο μακαρι να κρατηθει ζωντανο. ΥΓ με τετοια πετρα εστηνα και εγω ενα 200αρι που εχω στην αποθηκη Να τες οι δηλωσεις..... Ακομα στην αποθηκη ειναι το 200αρι..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Οκτωβρίου 2009 #78 Share 7 Οκτωβρίου 2009 Μπα χαλια ειναι Αφου ολο το ζουμι στα ψαρια και στη συμπερφορα τους ειναι στα αφρικανικα τι περιμενες? Πολυ μουρη τα moori Ti εγινε χορταριασαν κιολας οι πετρες ή το ειχαν το χορταρακι τους ηδη? Πολυ φυσικο μακαρι να κρατηθει ζωντανο. ΥΓ με τετοια πετρα εστηνα και εγω ενα 200αρι που εχω στην αποθηκη Εσυ δεν ειπες οτι δεν μπορεις το ψηλο pH;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 7 Οκτωβρίου 2009 #79 Share 7 Οκτωβρίου 2009 Εσυ δεν ειπες οτι δεν μπορεις το ψηλο pH;;;; Θα βαλω αλλον να το στησει, δεν θα ακουμπησω τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Οκτωβρίου 2009 #80 Share 7 Οκτωβρίου 2009 Θα βαλω αλλον να το στησει, δεν θα ακουμπησω τιποτα To Nidal... που ζει σε έχει μεγάλο ευρος στο ph και προσαρμοζεται και ευκολα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χάρης 9 Οκτωβρίου 2009 #81 Share 9 Οκτωβρίου 2009 Δημήτρη υπέροχα ψάρια... Δεν θα προσθέσεις τίποτα άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χάρης 9 Οκτωβρίου 2009 #82 Share 9 Οκτωβρίου 2009 Ισως και να μπεί κατι ακόμα σύντομα.... Δείξε λίγο υπομονή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Οκτωβρίου 2009 #83 Share 9 Οκτωβρίου 2009 (edited) To Nidal... που ζει σε έχει μεγάλο ευρος στο ph και προσαρμοζεται και ευκολα!!! Οχι βρε. Τα γνωστα Africa Twins ή αλλιως S-S (στρατος -σωκρατης) Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χάρης 9 Οκτωβρίου 2009 #84 Share 9 Οκτωβρίου 2009 Ισως και να μπεί κατι ακόμα σύντομα.... Δείξε λίγο υπομονή.... Είπαμε ...ξέρεις αλλά μην μιλήσεις έτσι???? Είμαι που είμαι στην αναμονή και τρώγομαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Οκτωβρίου 2009 Author #85 Share 9 Οκτωβρίου 2009 Είπαμε ...ξέρεις αλλά μην μιλήσεις έτσι???? Είμαι που είμαι στην αναμονή και τρώγομαι.... Και εγώ είμαι δισκάς αγαπητέ Χάρη με αφρικάνικο(και βλέπουμε τι ακόμα...!!!)αλλά δεν κρύβομαι...!Πες το οτι θέλεις ενα ιδιο με το δικό μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Οκτωβρίου 2009 Author #86 Share 9 Οκτωβρίου 2009 Οχι βρε. Τα γνωστα Africa Twins ή αλλιως S-S (στρατος -σωκρατης) Απίστευτες φώτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Οκτωβρίου 2009 #87 Share 9 Οκτωβρίου 2009 Για ποσο ακομα θα εισαι δισκας δεν ξερουμε................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Οκτωβρίου 2009 Author #88 Share 9 Οκτωβρίου 2009 Για ποσο ακομα θα εισαι δισκας δεν ξερουμε................... Αν μπλέξει με σας φίλτατε Στρατο είναι ζήτημα χρόνου η απότομη αυξηση της σκληρότητας του νερού του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Οκτωβρίου 2009 #89 Share 9 Οκτωβρίου 2009 Δημητριε.........δεν ξερω αν καταλαβες.................για σενα μιλαω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Οκτωβρίου 2009 Author #90 Share 9 Οκτωβρίου 2009 Α πα πα πα,που έχω μπλέξει.....πήγα να το αποφύγω το θέμα,αλλά δεν την γλυτώνω με τίποτα μου φαίνεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Οκτωβρίου 2009 #91 Share 9 Οκτωβρίου 2009 Ακριβως.Δε γλυτωνεις............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 11 Οκτωβρίου 2009 #92 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Ακριβως.Δε γλυτωνεις............. Δημητρη μπορουμε να εχουμε μια φωτο απτο ενυδρειο με τους δισκους να την εχουμε να την θυμομαστε γιατι δεν τοθς πολυβλεπω καλα με αυτους που εμπλεξες..... υ.γ αν χρειαστεις βοηθεια εδω ειμαι... τους υιοθετω ανετα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Οκτωβρίου 2009 #93 Share 11 Οκτωβρίου 2009 Επειδη βγηκαν αι στοιχηματα στη φορα..... βλεπω συντομα τους δισκους.... homeless!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Οκτωβρίου 2009 Author #94 Share 12 Οκτωβρίου 2009 Δημητρη μπορουμε να εχουμε μια φωτο απτο ενυδρειο με τους δισκους να την εχουμε να την θυμομαστε γιατι δεν τοθς πολυβλεπω καλα με αυτους που εμπλεξες..... υ.γ αν χρειαστεις βοηθεια εδω ειμαι... τους υιοθετω ανετα.... Α πα πα και πάλι,μοιράστηκαν ήδη και τα ''υπάρχοντα'' μου,που έμπλεξα..... Μάλλον θα πρέπει να τους βρώ καταφύγιο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Οκτωβρίου 2009 #95 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Για τελειωνε εσυ με τις φωτογραφιες............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 17 Οκτωβρίου 2009 Author #96 Share 17 Οκτωβρίου 2009 Σας παρουσιάζω λοιπόν και τα τελευταία αποκτήματα μου.... Ενα χαρεμάκι Labidochromis caeruleus. Οι φώτο που ακολουθούν αδικούν τα ψάρια....Και δεν έχει να κάνει μόνο με την λήψη τους(απο κίνητο και τα άτιμα δεν καθόταν με τίποτα να βγει μια καλή ''πόζα''!).... Μόνο απο κοντά μπορεί κανείς να απολάυσει το πραγματικά electric yellow τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 17 Οκτωβρίου 2009 #97 Share 17 Οκτωβρίου 2009 (edited) που ειναι οι Φωτο!? οεο!? μπορεις να κανεις μια λιστα απο τι ψαρια εχεις μεσα και σε τι αριθμο?? Έγινε επεξεργασία 17 Οκτωβρίου 2009 - Sta8hs000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 17 Οκτωβρίου 2009 Author #98 Share 17 Οκτωβρίου 2009 Nα και οι φώτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 17 Οκτωβρίου 2009 Author #99 Share 17 Οκτωβρίου 2009 που ειναι οι Φωτο!? οεο!? μπορεις να κανεις μια λιστα απο τι ψαρια εχεις μεσα και σε τι αριθμο?? Ανυπόμονε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 17 Οκτωβρίου 2009 #100 Share 17 Οκτωβρίου 2009 Ομορφα τα ψαρακια σου και ο Αρσενικος που ποζαρει πολυ τουμπανο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος