DIMITRIOS 30 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα αγαπητοί συνφορουμήτες! Με χαρά σας παρουσιάζω το νέο μου Malawi Αρχικά θα ήθελα να ευχαρισήσω το δίδυμο Σωκράτη-Στράτο,των οποίων η γνώση,η βοήθεια αλλά και η υπομονή(+ κάποια δώρα!) συνέβαλαν καθοριστηκά στην δημιουργία του αφρικάνικου μου. Πρόκειται για το rio 300.Οι πέτρες στα αριστερά προέρχονται απο τον Αχέρωντα και δεξιά απο τον φίλο τον Κώστα.Στον βυθό υπάρχει γκρι άμμος και αργωνίτης.Το στήσιμο έγινε την Κυριακή και την Δευτέρα μπήκαν οι πρώτοι κάτοικοι...Αρχικά έγινε αποχλωρίωση του νερου και κατόπιν το ενυδρείο μπολιάστηκε με το 2213 κ 2217,που έτρεχαν σε άλλο αφρικάνικο γεμάτα siporax κ substrat pro.Προστέθηκαν επίσης στο νερό fishtamin της sera και safe start. Aργα την Δευτέρα προστέθηκαν τα 3 Cyrtocara moorii. Aκολουθούν φώτο απο την εργασία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #2 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Εχει και συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #3 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 30 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 T Ε Λ Ε Ι Α ! ! ! Μπραβο και καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #5 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτες οι φώτο είναι χθεσινές Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 30 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μου αρεσει παρα πολυ Και παλι μπραβο. pS. Ποια ειναι τα συγκεκριμενα ψαρακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #7 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μου αρεσει παρα πολυ Και παλι μπραβο. pS. Ποια ειναι τα συγκεκριμενα ψαρακια? Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=1061 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Σεπτεμβρίου 2009 #8 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σου Δημητρη,και καλοριζικο και απο δω............απ'οτι βλεπω εχουν αρχισει τα σκαψιματα ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #9 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σου Δημητρη,και καλοριζικο και απο δω............απ'οτι βλεπω εχουν αρχισει τα σκαψιματα ε; Σουλάτσο,σκάψιμο και ''μαμ''!Πάνε σουπερ τα ψάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 30 Σεπτεμβρίου 2009 #10 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ποπο πολλες παρουσιασεις βλεπω και αρχιζω να ζηλευω.. Αντε να ξεκινησω και εγω.... Δημητρηε απλα υπεροχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Σεπτεμβρίου 2009 #11 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Και αμα μπουν και οι υπολοιποι συγκατοικοι,θα δειξει ακομα περισσοτερο. Αλλα τις φωτογραφιες επιτρεψε μου,να τις παρω εγω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #12 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια Οκ αγαπητε Στράτο,οι φώτο δικές σου,οι μπύρες δικές μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Σεπτεμβρίου 2009 #13 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια Οκ αγαπητε Στράτο,οι φώτο δικές σου,οι μπύρες δικές μου Aυτα ειναι.................. Μακρια απο μας τα duspatalin............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 30 Σεπτεμβρίου 2009 #14 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 πολυ ωραιο. καλοριζικο και συγχαρητηρια. μπραβο και στους τρεις. κοιτα μονο μην σε καταφερουν αυτοι οι δυο και κανεις και το δισκοενυδρειο αφρικανικο.... αληθεια αυτες οι πετρες αριστερα κατι μου θυμιζουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 30 Σεπτεμβρίου 2009 #15 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Καλορίζικο φιλε , και καλή η πρώτη επιλογή σου στα ψαρια, έχω και εγώ 3 και ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 30 Σεπτεμβρίου 2009 #16 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 καλορίζικο το ενυδρείο σου και ωραία ψάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 30 Σεπτεμβρίου 2009 #17 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ καλό Δημήτριε, ίσως καμιά πέτρα ακόμη στη δεξιά πλευρά, έχεις περιθώριο. Τα δελφινάκια μου αρέσουν πολύ. Εξαιρετική επιλογή. Αυτόν εκεί με τη πετσέτα μην τον ξαναβάλεις στο σπίτι, την επόμενη φορά θα σου χαλάσει και το δισκοενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlas 30 Σεπτεμβρίου 2009 #18 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 καλοριζικο το "ενυδρειακι" σου αντε με το καλο σε κανα μηνα και τα μικρουλια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #19 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλια σας Εχετε δίκιο παιδια,είναι πολύ επικίνδυνο το δίδυμο Σ-Σ!Οταν με το καλό ξαναέρθουν θα το σβήσω και θα το σκεπάσω το δισκοενυδρείο μηπως γλυτώσει την ταγκανικοποίηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Σεπτεμβρίου 2009 #20 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ καλό Δημήτριε, ίσως καμιά πέτρα ακόμη στη δεξιά πλευρά, έχεις περιθώριο. Τα δελφινάκια μου αρέσουν πολύ. Εξαιρετική επιλογή. Αυτόν εκεί με τη πετσέτα μην τον ξαναβάλεις στο σπίτι, την επόμενη φορά θα σου χαλάσει και το δισκοενυδρείο. Aντρεα.....θεωρησε το δεδωμενο οτι θα το χαλασει. Εχουμε γινει το διδυμο προσυλητιστες με τον Σωκρατη....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #21 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 πολυ ωραιο. καλοριζικο και συγχαρητηρια. μπραβο και στους τρεις. κοιτα μονο μην σε καταφερουν αυτοι οι δυο και κανεις και το δισκοενυδρειο αφρικανικο.... αληθεια αυτες οι πετρες αριστερα κατι μου θυμιζουν.... Και εμένα κάτι μου θυμίζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Σεπτεμβρίου 2009 #22 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Don't pay the ferryman......untill he gets you to the other side................ Υπεροχο μερος............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #23 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραίο μέρος για εκδρομή και συλλογή πετρών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 30 Σεπτεμβρίου 2009 #24 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ καλό Δημήτριε, ίσως καμιά πέτρα ακόμη στη δεξιά πλευρά, έχεις περιθώριο. Τα δελφινάκια μου αρέσουν πολύ. Εξαιρετική επιλογή. Αυτόν εκεί με τη πετσέτα μην τον ξαναβάλεις στο σπίτι, την επόμενη φορά θα σου χαλάσει και το δισκοενυδρείο. καλοριζικο φιλε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 30 Σεπτεμβρίου 2009 #25 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Και αμα μπουν και οι υπολοιποι συγκατοικοι,θα δειξει ακομα περισσοτερο. Σε 300 λίτρα, μαζί με τα Moori, τί άλλο θα μπει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος