konstanos 30 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Γειά σας παιδιά,είμαι καινούριος στη μεγάλη αυτή παρέα και γενικά αρχάριος αλλα με καλούτσικες ας πούμε γνώσεις στα ενυδρεία..Απο προχθές λοιπόν,αφου διάβασα πάρα πολλά στο φόρουμ σκέφτηκα έντονα να φτιάξω ένα ενυδρείο 120*50*50 μόνος μου απο την αρχή,θα ήθελα να μου πείτε πρώτα απο όλα πόσα λίτρα είναι αυτό το ενυδρείο και τί πάχος τζαμιού θα χρειαστώ,να είναι ρονταρισμέμα η αροντάριστα?πιστεύω πως το 12άρι θα είναι εντάξει,δεν έχω ξανακολλήσει ενυδρείο μόνος μου.θα είναι η πρώτη φορά,νιώθω όμως αρκετά σιγουρος μετα απο πολύ διαβασμα..Αν δε κάτσει,τα τζάμια δε πάνε χαμένα,τα ξανακολλάω όταν γίνω καλύτερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 30 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) καλώς ήρθες το ενυδρείο σου είναι 300 λίτρα και να γράφεις με μικρά Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2009 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstanos 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #3 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 ΑΑΑΑ,ωραίο ακούγεται ε? προς το παρον...!! Το θέλω αποκλειστικά και μόνο να βάλω πιρανχάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 30 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Το δωδεκαρι για 300 λιτρα δεν νομιζω να ειναι ασχημο αλλα και λιγο παραπανω μονο θετικο θα εχει... Τα τζαμια πρεπει να ειναι ρονταρισμενα γιατι αλλιως θα κοψεις χερια... Για το κολημα θα χρειστεις αυστηρα ενυδριακη σιλικονη... Και οχι αντιμουχλικη η μη τοξικη... Απο κοντρες χρειαζεσαι κατω και πανω.... Αυτες ειναι γενικες πληροφορειες περημενε να σου δωσουν ακριβεις πληροφορειες πιο εμπειρα μελη στα DIY ενυδρια... Καλη αρχη..!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 30 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Kαλώς ήρθες! 120*50*50 είναι οι ''καθαρές'' διαστάσεις του ενυδρείου σου?Ελπίζω να έχεις ασχοληθεί με κατασκευες και τζάμια,αλλιώς το θεωρω ''επικίνδυνο'' να αρχισεις με ενυδρειο 300 λίτρων.Τα τζάμια να είναι ροντέ και κόντρες πάνω και κάτω στο ενυδρείο. Θα σου προτείνα επίσης να το μεγαλώσεις το ενυδρείο αφου πρόκειται για DIY.Φυσικά δεν μιλάω μόνο για μήκος,αλλά και για το ύψος και το πλάτος.Είμαι της άποψης ότι όσο περισσότερα τα λίτρα τόσο το καλύτερο....Αφου βρίσκεσαι στην δημιουργία ακόμη σκέψου το... Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstanos 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #6 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Συγκεκριμένα στους 10 περίπου πόντους θα γίνει ο βιολογικός,με 3 χωρίσματα,για το θέμα ρονταρισματος,αν απλα τριψω τισ άκρες με γυαλόχαρτο?δε θα είναι ασφαλέστερο?σίγουρα θα χρησιμοποιήσω γάντια και βοήθεια απο ένα ακόμα άτομο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 30 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Εγω πιστευω πως θα σε δυσκολεψει και θα θεσεις τον εαυτο σου σε καποιο κινδυνο... Στην συγκικριμενη περιπτωση θα προτειμουσα να εδινα κατι παραπανω ωστε να ειμαι σιγουρος.... Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2009 - Koing Koing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος