konstantinos 808 30 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 pies mporoume na valoume mazi.............????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 30 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Aφου ξερεις τι ρωτας??? Μεχρι και συμβουλες δινεις για φερραρι,μαζερατι ,λαμποργκινι ε τετοια βαλε και συ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 30 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 mod note: Σε παρακαλω να γραφεις στα ελληνικα. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=24122 Ολα τα επομενα μυνηματα σου σε greeklish θα διαγραφονται αμέσως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 30 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 εγώ έχω gold severum και zebra cichlid και είναι μια χαρά μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 14 Οκτωβρίου 2009 Author #5 Share 14 Οκτωβρίου 2009 τι λε ρε παιδακι μου????ξερεισ εσυ τετοια ψαρια εισαι πολυ μπροστα.....τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 14 Οκτωβρίου 2009 #6 Share 14 Οκτωβρίου 2009 mod note: Konstantine 808 κομμενες οι ειρωνιες, οι εξυπναδες και τα greeklish γιατι δεν θα εισαι πολυ καιρο μαζι μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Οκτωβρίου 2009 #7 Share 14 Οκτωβρίου 2009 τι λε ρε παιδακι μου????ξερεισ εσυ τετοια ψαρια εισαι πολυ μπροστα.....τελικα Αν συνεχισεις σε τετοιους τονους και τετοιο υφος,συντομα θα κουνας μαντηλι............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john-john 14 Οκτωβρίου 2009 #8 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Εγω είχα 3 Severum , 3 Rainbow Chiclids και 4 Apistogramma μαζί σε ενυδρείο 350lt χωρις το παραμικρο σχεδόν (μικροκυνηγητα μονο οταν ειχα γεννητούρια με τα Rainbow Chiclids). Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 18 Οκτωβρίου 2009 Author #9 Share 18 Οκτωβρίου 2009 οι συντονιστεσ εισαστε λαθος αλλουσ πρεπει να επιπληξετε γιατι εγω εκανα μια ερωτηση κ με ειρωνευτηκαν,μν απομακρινετε ανθρωπουσ που ενδιαφεροντε για αυτο το χομπι κ θελουν να βοηθησουν,οσο για τα greeklish ζητησα συγνωμη.......ευχαριστω τα παιδια για τισ συμβουλεσ τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 18 Οκτωβρίου 2009 Author #10 Share 18 Οκτωβρίου 2009 φιλε χρηστο τα uaru κανουν με αμερικανικες κιχλιδες???ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Οκτωβρίου 2009 #11 Share 18 Οκτωβρίου 2009 φιλε χρηστο τα uaru κανουν με αμερικανικες κιχλιδες όχι όταν το ξεκίνησα το ενυδρείο είχα βάλει μια uaru και μάλωναν συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 18 Οκτωβρίου 2009 #12 Share 18 Οκτωβρίου 2009 uaru αμερικανικη κιχλιδα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Οκτωβρίου 2009 #13 Share 18 Οκτωβρίου 2009 uaru αμερικανικη κιχλιδα ειναι ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 18 Οκτωβρίου 2009 #14 Share 18 Οκτωβρίου 2009 ρε φιλε δεν ρωτησα , αλλα λες πως τσακωνοτανε σε δικο σου ενυδρειο,εκει οτι κιχλιδα φανταστεις ειχε , βιοτοπικο γης που λεμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Οκτωβρίου 2009 #15 Share 18 Οκτωβρίου 2009 (edited) δικό μου λάθος είναι διαφορετικών ποταμών Έγινε επεξεργασία 18 Οκτωβρίου 2009 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 18 Οκτωβρίου 2009 #16 Share 18 Οκτωβρίου 2009 δικό μου λάθος είναι διαφορετικών ποταμών Αλλο σου λεει........................... Τι θες να πεις με αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 18 Οκτωβρίου 2009 Author #17 Share 18 Οκτωβρίου 2009 παιζει ρολο και το μεγεθοσ εεεε??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 19 Οκτωβρίου 2009 #18 Share 19 Οκτωβρίου 2009 παιζει ρολο και το μεγεθοσ εεεε??????? για την uaru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Οκτωβρίου 2009 #19 Share 19 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν..... Για να απαντήσω στο αρχικό ερώτημα θα πρέπει να μας πείς το τί ενυδρείο θέλεις να φτιάξεις και με τί PH καθώς οι κιχλίδες Αμερικής (γενικά) διαφέρουν μεταξύ τους σε σχέση με τις συνθήκες διαβίωσης μιάς και οι βιότοποι τους μπορεί να διαφέρουν 100% από άποψη χημείςας. Συγκεκριμένα μία Κιχλίδα κεντρικής αμερικής μπορεί να θέλει 8 Ph ενώ μία νανοκιχλίδα νοτίου αμερικής να θέλει 3,5PH. Εσύ τί θέλεις να βάλεις?Τί μέγεθος έχει το ενυδρείο σου?Τί άλλα ψάρια έχεις μέσα? Αυτά για το ενυδρειακό κομμάτι.Τώρα όσο αφορά τις ειρωνίες και το μπάχαλο στο πόστ θα σας παρακαλέσω να ηρεμήσετε αλλιώς θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες απαγόρευσης δημοσιεύσεων και warning ή/και ban..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 19 Οκτωβρίου 2009 Author #20 Share 19 Οκτωβρίου 2009 εχω ενα ενυδρειο 300 λιτρων κ θελω να βαλω κιχλιδεσ αμερικησ με ph 7....δεν ξερω ποσεσ να βαλω και αν κανουν μαζι.(πχ jaguar,green terror,red terror,ktl.....με uaru).ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Οκτωβρίου 2009 #21 Share 19 Οκτωβρίου 2009 εχω ενα ενυδρειο 300 λιτρων κ θελω να βαλω κιχλιδεσ αμερικησ με ph 7....δεν ξερω ποσεσ να βαλω και αν κανουν μαζι.(πχ jaguar,green terror,red terror,ktl.....με uaru).ευχαριστω.. Τα 300 λίτρα που αναφέρεις είναι λίγα ακόμη και για ένα ζευγάρι από τα είδη που αναφέρεις.Μήπως να το ξανασκεφτείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος