ΚΩΣΤΗΣ 29 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Σήμερα έβαλα καινούργιο κυκλοφορητή (RENA 580l/h) και έχει δημιουργηθεί ένα ρεύμα απο τα αριστερά προς τα δεξιά του ενυδρείου, κοντά στην επιφάνεια του νερού. Έχω διαβάσει οτι η λίμνη Ταγκανίκα έχει ρεύματα και η αλήθεια είναι ότι τα Brichardi γουστάρουν τρελά. Μπαίνουν στο ρεύμα συνέχεια και το έχουν κάνει παιδική χαρά. Έχει κανείς άποψη για το θέμα; ΥΓ. συγνώμη για το διπλό post, ας διαγραφεί απο τους υπεύθυνους. Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου 2009 - karydas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 29 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 karydas έγραψε: Σήμερα έβαλα καινούργιο κυκλοφορητή (RENA 580l/h) και έχει δημιουργηθεί ένα ρεύμα απο τα αριστερά προς τα δεξιά του ενυδρείου, κοντά στην επιφάνεια του νερού. Έχω διαβάσει οτι η λίμνη Ταγκανίκα έχει ρεύματα και η αλήθεια είναι ότι τα Brichardi γουστάρουν τρελά. Μπαίνουν στο ρεύμα συνέχεια και το έχουν κάνει παιδική χαρά. Έχει κανείς άποψη για το θέμα; ΥΓ. συγνώμη για το διπλό post, ας διαγραφεί απο τους υπεύθυνους. Θα έλεγα οτι εφόσον βρίσκεται στη επιφάνεια αυτή η ανατάραξη βοηθά και στην καλύτερη οξυγόνωση.Δεν νομίζω οτι θα έχουν πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 2 Οκτωβρίου 2009 #3 Share 2 Οκτωβρίου 2009 Φιλε μου, δεν έχει κανένα πρόβλημα, αντίθετος το διασκεδάζουν και παίζουν εναντια στο ρεύμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 16 Νοεμβρίου 2009 LEME_SOS έγραψε: Φιλε μου, δεν έχει κανένα πρόβλημα, αντίθετος το διασκεδάζουν και παίζουν εναντια στο ρεύμα Σωστα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος