ΚΩΣΤΗΣ 29 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Σήμερα έβαλα καινούργιο κυκλοφορητή (RENA 580l/h) και έχει δημιουργηθεί ένα ρεύμα απο τα αριστερά προς τα δεξιά του ενυδρείου, κοντά στην επιφάνεια του νερού. Έχω διαβάσει οτι η λίμνη Ταγκανίκα έχει ρεύματα και η αλήθεια είναι ότι τα Brichardi γουστάρουν τρελά. Μπαίνουν στο ρεύμα συνέχεια και το έχουν κάνει παιδική χαρά. Έχει κανείς άποψη για το θέμα; ΥΓ. συγνώμη για το διπλό post, ας διαγραφεί απο τους υπεύθυνους. Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου 2009 - karydas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 29 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Σήμερα έβαλα καινούργιο κυκλοφορητή (RENA 580l/h) και έχει δημιουργηθεί ένα ρεύμα απο τα αριστερά προς τα δεξιά του ενυδρείου, κοντά στην επιφάνεια του νερού. Έχω διαβάσει οτι η λίμνη Ταγκανίκα έχει ρεύματα και η αλήθεια είναι ότι τα Brichardi γουστάρουν τρελά. Μπαίνουν στο ρεύμα συνέχεια και το έχουν κάνει παιδική χαρά. Έχει κανείς άποψη για το θέμα; ΥΓ. συγνώμη για το διπλό post, ας διαγραφεί απο τους υπεύθυνους. Θα έλεγα οτι εφόσον βρίσκεται στη επιφάνεια αυτή η ανατάραξη βοηθά και στην καλύτερη οξυγόνωση.Δεν νομίζω οτι θα έχουν πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 2 Οκτωβρίου 2009 #3 Share 2 Οκτωβρίου 2009 Φιλε μου, δεν έχει κανένα πρόβλημα, αντίθετος το διασκεδάζουν και παίζουν εναντια στο ρεύμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 16 Νοεμβρίου 2009 Φιλε μου, δεν έχει κανένα πρόβλημα, αντίθετος το διασκεδάζουν και παίζουν εναντια στο ρεύμα Σωστα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος