Δίας 29 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&a...5508&cid=25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 29 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 τέλειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Να'σαι καλά Στράτο... Κι έψαχνα να αγοράσω σπίτι! Αν ακούσεται για κανένα μεταχειρισμένο στείλτε μου ένα ΠΜ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 29 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Ποσα ενυδρεια χωρανε εκει μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Σεπτεμβρίου 2009 Author #5 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Να'σαι καλά Στράτο... Κι έψαχνα να αγοράσω σπίτι! Αν ακούσεται για κανένα μεταχειρισμένο στείλτε μου ένα ΠΜ! Θα παραγγειλουμε δυο ρε Νικο,να μας κανουν και καλυτερη τιμη.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Θα παραγγειλουμε δυο ρε Νικο,να μας κανουν και καλυτερη τιμη.................. Άκου... Εγώ γύφτος δεν είμαι! Παζάρια δεν κάνω! Αν θες να παζαρέψεις πήγαινε μόνος σου μη με κάνεις και ρόμπα!!! Τστστστστστστστς.... Τί άνθρωποι...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 29 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 *drooooool* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 29 Σεπτεμβρίου 2009 #8 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μεγαλη ανοησια το θεωρω αυτο το σπιτι...Πρωτον αντε να βρεις αν το παρκαρεις... Και δευτερον αν εχει κυμα θα βγαινει το νερο απο τα ενυδρια απ'εξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 29 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μεγαλη ανοησια το θεωρω αυτο το σπιτι...Πρωτον αντε να βρεις αν το παρκαρεις...Και δευτερον αν εχει κυμα θα βγαινει το νερο απο τα ενυδρια απ'εξω σωστή σκέψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 29 Σεπτεμβρίου 2009 #10 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω ήδη προαγορασα 2!!!! Ενα στον τελευταιο όροφο για να με βοηθαει στο περα δωθε να...... κοιμηθω!!! Και ένα στο υπόγειο για να βλεπω τα ψαρια!!! Τι να το κάνεις το ενυδρειο όταν έχεις υποθαλασσια θέα ολο τον ωκεανο!!!! Υ.Γ. Το υπογειο ενοικιαζεται. Όσοι ενδιαφερεστε μόνο πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 29 Σεπτεμβρίου 2009 #11 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν καταλαβες...Εγω στα ενυδρια που θα ειχα σε αυτο το σπιτι θα εβαζα μονο ναυαγια και παρθενωνες... Οταν ειμαστε σπιτι μας φτιαχνουμε εναν βιοτοπο..Οταν ομως θα τον εχουμε στα ποδια μας θα πρεπει να κανουμε κατι διαφορετικο... Ααα τωρα που το θυμιθηκα τυλιξτε μου 3 για το σπιτι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 29 Σεπτεμβρίου 2009 #12 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Kαλο,αλλα ελπιζω να βγαλουν την σκεπη και να βαλουν ηλιακα πανελ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akranidis 29 Σεπτεμβρίου 2009 #13 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Σώπα ρε... τόσο πολύ σας άρεσε; Κι εγώ τόσο καιρό το έχω για αποθήκη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 29 Σεπτεμβρίου 2009 #14 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 πολύ καλό θέλω και εγώ ένα.. pano1990 έχει ηλιακά πάνελ 900 τετραγωνικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 29 Σεπτεμβρίου 2009 #15 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μεγαλη ανοησια το θεωρω αυτο το σπιτι...Πρωτον αντε να βρεις αν το παρκαρεις... Και δευτερον αν εχει κυμα θα βγαινει το νερο απο τα ενυδρια απ'εξω φιλε σορρυ δηλαδη αμα εισαι αρκετα ματσωμενος να παρεις ενα απο αυτα τοτε που θα παει αυτα τα προβληματα λυνοντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeir 29 Σεπτεμβρίου 2009 #16 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Να είσαι καλά Dias που με πρόλαβες πριν βάλω την αγγελία. Ανταλλάσσεται οικία 43τμ με το παρόν ακίνητο! Τυχόν διαφορά θα δωθεί μετρητοίς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeir 29 Σεπτεμβρίου 2009 #17 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Ωχ, πόσταρα 2 φορές κατά λάθος και το έσβησα το 2ο μύνημα. Άτιμη συσκευή, κόλλησε.... Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου 2009 - kaeir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxus 30 Σεπτεμβρίου 2009 #18 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μπά...πολύ υγρασία...θα πάρω κάτι σε αεροπλάνο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 30 Σεπτεμβρίου 2009 #19 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 ποπο..σούπερ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος