MAK39 28 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 Επιτέλους ! Μετά από 4 μήνες αναμονή γέννησαν οι red cherry μου ΧΑΜΟΣ ! ένα σωρό μικράκια Θέλουν κάτι το ιδιαίτερο από φαγητό ή θερμοκρασία ? Πληροφοριακά το ενυδρείο μου είναι 30 λ με καλές μετρήσεις(PH =7,8, NO3=5, PO3=0, NO2=0) με αρκετά φυτά και μπόλικη άλγη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlas 28 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 να σου ζησουν τα μικρα να τα χέρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxus 29 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Αξιζε η αναμονή!Να σου ζήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 29 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 να σου ζήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 29 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραιος Να χαιρεσαι τις γαριδουλες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 29 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μπραβο σου και να τις χαιρεσε.Απο τροφη δεν θελουν τιποτα τωρα η εαν θες τριβε την τροφη και μπορει να την φανε .Αλλα αφου εχεις αλγες τοτε εισαι μια χαρα και σε λιγο δεν θα υπαρχει ουτε για ιδεα αλγη .Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 29 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Επιτέλους ! Μετά από 4 μήνες αναμονή γέννησαν οι red cherry μουτι τόσο καιρό θέλουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAK39 29 Σεπτεμβρίου 2009 Author #8 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Για 3 μήνες είχα μόνο 6 γαριδούλες, δεν έβαζα άλλες λόγω υπερβολικής ζέστης-καλοκαιριού (θ 30) Προ μηνός έβαλα άλλες τόσες και ξεκίνησε η δουλειά . Ασε που το ενυδρείο ήταν καινούργιο και πιθ ήθελαν και τον χρόνο τους Αν μπορέσω θα βγάλω και καμμιά πιο τις προκοπής φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 30 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 einai efkolo na kanis genna tetiou idous????? efxaristo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 30 Σεπτεμβρίου 2009 #10 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 mod note: Σε παρακαλω να γραφεις στα ελληνικα. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=24122 Ολα τα επομενα μυνηματα σου σε greeklish θα διαγραφονται αμέσως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 30 Σεπτεμβρίου 2009 #11 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 μην ξεχνάτε ότι όταν τις αγοράζουμε είναι πολύ νέες για αναπαραγωγή (συνήθως) οπότε πρέπει να περιμένουμε και να ωριμάσουν σωματικά για να μπορούν να αναπαραχθούν. Άπαξ και αρχίσουν όμως δεν σταματάνε εύκολα. Εϊναι το πιο εύκολο είδος για αναπαραγωγή. Φυλλαράκια τριμμένα ή και κάποια ταμπλέτα να τους ρίξεις και θα βρουν να φάνε! Ειδικά στα φυτεμένα τρώνε και άλγη ή βιοφίλμ που σχηματίζονται πάνω στα φυτά! Να τα χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 8 Οκτωβρίου 2009 #12 Share 8 Οκτωβρίου 2009 Χεχεχε. Εμένα γέννησαν μετά απο μια βδομάδα! Δηλαδή χθές είδα μια μικροσκοπική γαρίδα να περιφέρεται απο στα τζαμια κοντά στα επιπλέοντα. Γαριδοπατέρες! Παρεπιπτώντως δεν ήταν αγορασμένες αλλα των Zannikola. Ευχαριστώ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAK39 8 Οκτωβρίου 2009 Author #13 Share 8 Οκτωβρίου 2009 Μπράβο και σε σένα! Σε τι ενυδρείο τις έχεις? Στο δικό μου γίνεται χαμός γαριδούλες αμέτρητες διαφόρων μεγεθών, τι θα τις κάνω όταν μεγαλώσουν? Γαριδοσαλάτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 9 Οκτωβρίου 2009 #14 Share 9 Οκτωβρίου 2009 Χαχα! Γιατί όχι; Πλακίτσα. Εγώ τις έχω σε ένα 60-65 καθαρά μαζί με 5 γκάπυ και 1 danio (ξέρω είναι κοπαδόψαρο αλλα δεν μπορώ να βρώ του είδους του). Τελικά η γέννα πρέπει να ήταν άκυρος συναγερμός γιατί έκτος απο εκείνη την μια που είδα μια φορά μονο δεν έχω ξαναδεί άλλη μικρή. Ακόμα αυτή που είχε αυγά έχει ακόμα, εκτός κι αν είναι άλλη με αυγα. Τι να πω... όλες ίδιες είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAK39 26 Οκτωβρίου 2009 Author #15 Share 26 Οκτωβρίου 2009 Δοκίμασε κανείς να ρίξει λίγο excel σε γαριδοενυδρείο ? Θα ζήσουν οι γαρίδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος