aquamike 28 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια το ενυδρειο μου παει πολυ καλα η αμμος ειναι μια χαρα δεν εχω προβλημα ουτε φισαλιδες ουτε θολουρα ουτε τιποτα φυγαν ολα σημερα πηγα αγορασα siporax υαλοβαμβακα και bio nitrivec εβαλα sera aquatan εγκατεστησα siporax σφουγγαρι και υαλοβαμβακα και μετα απο καμια ωρα εβαλα bio nitrivec 2 ερωτησεις εχω μολις εβαλα τα βακτηρια θολωσε και ειναι ετσι κανενα μισαωρο τρεχει τιποτα η ετσι πρεπει στην αρχη και κατι αλλο τι αλλο να κανω για το στρωσιμο ξερω κατι για λιγη τροφη εσεις τι μου προτινετε Αντε και σε λιγο παρουσιαση !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 28 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) παιδια το ενυδρειο μου παει πολυ καλα η αμμος ειναι μια χαρα δεν εχω προβλημα ουτε φισαλιδες ουτε θολουρα ουτε τιποτα φυγαν ολα σημερα πηγα αγορασα siporax υαλοβαμβακα και bio nitrivec εβαλα sera aquatan εγκατεστησα siporax σφουγγαρι και υαλοβαμβακα και μετα απο καμια ωρα εβαλα bio nitrivec 2 ερωτησεις εχω μολις εβαλα τα βακτηρια θολωσε και ειναι ετσι κανενα μισαωρο τρεχει τιποτα η ετσι πρεπει στην αρχη και κατι αλλο τι αλλο να κανω για το στρωσιμο ξερω κατι για λιγη τροφη εσεις τι μου προτινετε Αντε και σε λιγο παρουσιαση !! Mη σε ανυσηχει η θολουρα θα φυγει. Σημερα που εβαλα και εγω το ιδιο προιον μου εβγαλε αρκετη.Ακομα εχει Για το στρωσημο δες αυτο Έγινε επεξεργασία 28 Σεπτεμβρίου 2009 - vag0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 28 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 να κάνετε μετρήσεις πριν βαλετε ψάρια!!!! Σε εμένα ποτε δεν δουλεψε το προιον της σερα για το στρώσημο! **Με το δουλεψε εννωω να ειναι ΝΗ3/4 0 και Νο2 0! ** Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Μετρησεις εκανες? θολο ασπρο νερο ειναι Bacteria bloom λογω εξαρσης αμμωνιας Έγινε επεξεργασία 28 Σεπτεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 28 Σεπτεμβρίου 2009 Author #5 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια εκανα το τεστ της αμμωνιας της sera νομιζω οτι βγηκε μηδεν απο οτι τα συγκρινα και αν οχι μηδεν πολυ κοντα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 28 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 Mα σε οποιο ενυδρειο και να το ριξεις αυτο το σκευασμα θα σου βγαλει θολουρα. Αφου ειναι ενα κατασπρο υγρο Το ενυδρειο καινουργιο δεν ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 28 Σεπτεμβρίου 2009 Author #7 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 Mα σε οποιο ενυδρειο και να το ριξεις αυτο το σκευασμα θα σου βγαλει θολουρα. Αφου ειναι ενα κατασπρο υγρο Το ενυδρειο καινουργιο δεν ειναι; καινουργιο ειναι ... εχετε να μου προτινετε τιποτα αλλο ??εγω διαβασα οτι καθε 3 μερες θα ριχνω λιγη τροφη εκτος απο αυτο χρειαζεται καμια αλλη μεταχειρηση και ποτε να βαλω ενα 2 ψαρια?? ααα και κατι αλλο παρατηρησα ενα σαλιγκαρακι απο αυτα που γινονται εκατομμυρια μαλλον ηταν στο φυτο θα εχω προβλημα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 28 Σεπτεμβρίου 2009 #8 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 εμενα δεν θολωσε ποτε με το συγκεκριμενο σκευασμα. οτι βακτηρια και να ριξειςνα ξερεις οτι θα δεις στην αρχη αμμωνια. αν δεν δεις τοτε εχεις προβλημα. μην ξεχασεις να ταιζεις κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 28 Σεπτεμβρίου 2009 Author #9 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια για ποσο καιρο πρεπει να ριχνω βακτηρια??? χρειαζεται και τιποτα αλλο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeir 28 Σεπτεμβρίου 2009 #10 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 να κάνετε μετρήσεις πριν βαλετε ψάρια!!!! Σε εμένα ποτε δεν δουλεψε το προιον της σερα για το στρώσημο! **Με το δουλεψε εννωω να ειναι ΝΗ3/4 0 και Νο2 0! ** Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα. Μια χαρά δείχνουν εώς τώρα να δουλεύουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Σεπτεμβρίου 2009 #11 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα. Μια χαρά δείχνουν εώς τώρα να δουλεύουν. Στο στρωσιμο εισαι ακομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος